Friday, March 18, 2011

Week 3 - Day 15

Salam...

hurmm...ari khamis ni...
rasanya ...
xde wat ape2...
dah jadi jemu la pulak bila xde keje ape2 ni..
nak searching2 pun xleh pasal sume menda kena block..
so duk tak berganjak r kat situ...
siap leh lena lagi atas meja...
aku kuar jap duk kat sofa pun bleh lena 5 minit..
haha..xtau r ngantuk sgt kot...
tp rasa cam dah cukup tido...xtau r kan..
member aku sorg ni pun serupa...terlena gak dia kejap..
mmg xtau nak wat ape...nak buka blog2 nak baca benda2 ilmiah pun susah..
adoi la..tolong la allow tuk category Personal Web and Blog...tuk category Social Network,Streaming media,advertising tu aku xkisah..
satu tu pun dah cukup dah...huhu...terseksa batin aku...waaa...

ok r...mau tido..esok cuba siapkan report...dah masuk Week 3 dh ni...TILL THEN,SEE YAA

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...