Monday, March 07, 2011

Week 2 - Day 1



Salam...

hari ni hari pertama aku tuk shift pagi...
macam2 gak rasa...ye r...pagi ni byk sikit kejenya...
tp,untungnya aku...xbyk sgt masalah...xtau ngape...1 or 2 je masalah...
supervisor aku pun pelik...hahaha....
layan kan je...

merasa gak aku ari calling2 site...sebelum ni x merasa lg...
kali berpeluang...tp ada r salah ckp sikit...
terus supervisor print guidance tu Level 1...haha
xpe r...belajar sikit2....

tu je la kot...maleh nk update panjang2...
hari ni ada tetamu baru dtg ke Melawis...
comel,manja n tak byk karenah....tapi xde nama lagi tuk dia...
xtau dtg dari mane...tp bulunya comel...skang duk tercongok tido kat tepi laptop aku...
ko jgn berak kencing dlm umah suda...duk main2 makan2 xpe...aku xkisah...

ni r dia...

bleh lak time aku nk update blog dia selamba duk congok kat laptop aku...tgk aku menaip,dia pun nak menaip gak...huhu

4 celoteh:

Van Der Jaart said...

nama dia juliana...konfem...juliana evans...

Aizuddin said...

hahahaha!!

speechless aku bila dgr..

ko try r panggil nnt...

tgk dia menyahut ke x...

Van Der Jaart said...

sejak aku bg nama dia juliana evans dia x balik umah...

Aizuddin said...

tu r pasal...
ni konpem2 dia protes ngn nama tu...
baik cari nama yg buat dia dtg balik umah ni..hahaha...

pikir2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...