Saturday, October 25, 2014

Contoh Soalan Peperiksaan PTD 2014

Salam,

Sekadar Nak share something,
tak lama lagi akan ada Peperiksaan Pegawai Peperiksaan PTD kan?
tak silap 1hb November ni.

So bagi yang dah mendaftar dah buat Semakan Peperiksaan Pegawat Tadbir dan Diplomatik M41?
Kalau Belum ? sila la semak di website ni "e-semakan.spa.gov.my/online/"

Anda salah seorang yang berjaya dalam permohonan di atas?
Dah prepare untuk jawab peperiksaan ke?
Belum? Sikit-sikit?
Nak Panduan tak? ataupun Contoh-contoh soalan? 
BUKAN Soalan RAMALAN tau? tapi guidelines untuk menjawab soalan.
Nak?


Boleh la tekan gambar diatas untuk dapatkan Panduan dan Contoh soalan PTD 2014.

Terasa tak yakin?
Rasa macam nak tengok SAMPLE soalan dan format dia dulu la...
Jangan Risau, emailkan kepada aizuddin.kamaludin@gmail.com untuk mendapatkan Preview kepada ebook Panduan Soalan PTD ni.Cepat Masa Exam pun dah makin dekat,sila buat tindakan segera.!!!
 

Friday, October 10, 2014

Lazada Deepavali Sale

Salam,


Sejak dua menjak ni suka sangat tengok promotion kat Lazada,
ye la,ramai bosses kat ofis keep beli melalui Lazada dan bagi review yang puas hati,
tertarik gak la nak tau.

Kali ni sempena Deepavali pulak,
ada sale up to 94%.

Boleh check dekat Link kat bawah ni.
Macam2 diskaun yang diberi.

Lazada Malaysia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...