Wednesday, March 02, 2011

Day 2

Salam...

huhu...hari ni tak wat ape pun..
bosan la gak...
sume server ok,xde wat hal...
cuma wat hal pagi tadi...
sume server kat Jasin 'Down'...
kecoh jap kat office ni...sume tertyer2 apasal la down..
rupa2nya takde bekalan letrik kat situ..
no wonder la...
bila yg tu settle...
malam ni...xde menda sgt la...
setakat normal2 things..
aku siap abis baca buku komik sin chan lagi...haha
betapa dedikasinya aku(pasal boss xde) huahuahua...

tapi ape2 pun..ilmu baru tetap dapat...
tau dah camne nak wat monthly report tuk tiap2 server yg 'Down'
nanti tak lama lagi,turn aku la pulak yg kena wat...
huhu..btw,aku kena pikir gak cam ne nak wat software yg memudahkan pembikinan report bulanan ni...
sbb yg skrg ni leceh sikit kena cut sana copy sini...
hurmm...still dlm research2 lg..minta2 la dtg idea..
skg baru dpt gmbrn report tu sikit2...

Ok la...sikit je nk update...cam biasa,catatan tuk diri sendiri...TILL THEN,SEE YAA

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...