Friday, April 15, 2011

Week 7 - Day 38 & 39 [FYP title released]

Salam....

hurm...nak citer pasal keje shif malam??
hurm...xde yg best...just duk je kat situ..
cuma best nyer...x ketat pasal xde org...leh merayau2 kejap kat area tu...
huhu
bleh amek angin malam gitu..haha...
duk tgk bdk2 UTeM study je...cam seronok lak tgk gaya diorg siapkan projek...
ramai2 duk sekali...mcm seronok...

biarkan sume tu....
Hari semalam tajuk2 FYP aku dah kuar....
sekali imbas aku tgk....ommmakk ai....ape kebenda tajuk2 ni...
banyak benda yg aku xtau....
tapi bila di scroll2 kan balik....ommmakk ai lagi...terkejut den...
ada tajuk sama macam RenCaSt aku dulu....
mmg bagus r kuar tajuk yg sama ngn Assignment aku dulu...
mmg ada niat aku tuk naik taraf lagi website yg aku buat tu...
tertarik aku ngn tajuk tu...tapi xtau r dah ada org book ke x...

kalu xde...melepas la aku...
aku ada tunjuk gak kat kwn2 aku yg dh final sem...
kawan aku Alex ckp byk lg tajuk2 yg interesting(dia ni uptodate sikit pasal IT ni)..
dia tunjuk kat aku mane yg boleh wat...sbb dah ada platform dh(Open Source)...
dalam banyak2 dia tunjuk,ada 1 yg aku berminat...
if xdpt buat website rental system tu,aku cdg nak pilih tu....

komen dia lg...kalu pilih tajuk yg senang,cam buat website ni,susah nak skor...means nk dpt A or B+ sebab benda tu dah ada n source dia dh banyak...dia cdgkan aku amek part2 Android2 tu..sbb benda tu benda baru...takpun tambah sesuatu menda yg lain drpd yg lain dlm tajuk buat website tu...yg tu la cabaran dia...dia ada bg cadangan...aku rasa ok,n aku cuba pertimbangkan...
tp aku harap r dpt tajuk tu....

sesiapa nak tengok tajuk2 FYP tu,boleh r klik kat link kat bawah..



ok la...Till Then,See yaa....

p/s: baru tadi dapat email Lec tu,dia reply tajuk tu ramai org booking....adoi...x sampai 12 jam List tajuk kuar,dah ramai org request....

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...