Thursday, May 28, 2009

Makan-makan + perpisahan + Merdeka

Salam
Hari ni budak2 Management & Engineering sudah pun tamat menjawab paper Probability & Statistic....Paper tersebut adalah paper terakhir bg mereka semua...
Jadi sama-sama kita laungkan MERDEKA 7x .....semua beban mereka sudah pun terlepas...
tunggu lak Beta nnt...lagi ssh drpd Alpha....kena score betul2 wkt tu...pointer tu bwk smpi graduate beb...cuak siot yg tu.....

so utk meraikan kemerdekaan kami semua....kami telah pergi makan-makan di restoran Desa...mula2 kami yg laki ni sesat masuk restoran lain sebab miscommunication...
last2 jumpe jugak restoran yang dimaksudkan...sbb kat barisan kedai tu ada 2 or 3 kedai yg buat masakan arab....segan seyh masuk n kuar balik...tp oleh kerana kami ada pengalaman menebalkan muka...so xde hal la menda tu..small in the pieces je...

Sampai Situ...mula la bincang nk makan ape....duk pikir2(nak jimat duit sebenarnya)...
last2 mintak cadangan org kat situ jgk....dah konpem je ape lagi kami order...ape yek nama makanan tu....tandruss?? tandas??tom cruise.?? aku tak brp igt...trp mula-mula ada mcm bunyi "tan"...tak kisah r...asalkan makanan...kitaorg sebat je...

wkt ni dah licin dah pun....
ni diorg nyer makan..nmpk sgt diet....
bagus....
aaaaummmm....sedap bang???
si ecah duk suap ke bakan pelajar MMU cyber...nk berpisah dah yekk...takpe2 suap la smpi mulut dia penuh...
makan jgn tak makan....mahal tu....hahahah
haa....khusyuk tuk wat 'pembedahan' keatas daging yek

actually, ni kira ganti aktiviti bowling kami r...sbb kami bdk2 laki ada program start esok petang...mengembara ke cyberjaya...!!!
hahahaha....tak dpt la nk merasa kemenangan main bowling lwn pompuan..hahahaha
ntah2 kami yg kalah...

p/s: btw,all the best to my senior, Nik Zarizi tuk paper final...bkn senang tu hari ni 2 paper exam...esok lak 2 paper lg..aku pun paper exam berderet 3 hari or 2 hari pun dah separuh giler...ni kan 2 paper utk 2 hari berturut-turut....tp dia still cool lg yek..smart r....ALL THE BEST..!!!




1 celoteh:

| eXo | said...

weh~
awal update...
mane pix2 nye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...