Tuesday, May 26, 2009

Dapat award??!!

1-Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda.(dah copy)

2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini.
bukan 5 fakta..banyak fakta pon boleh..

1-Senior MMU pertama yg aku kenal(sebelum masuk MMU lg)
2-kalu ikut faktanya..dia seorg perempuan
3-Selalu update blog
4-Org cakap dia ni nakkal...hmmm betul ke kak?...ke mereng??? mane satu betul ni...
5-Salah seorg yg tgk kejadian 'ngeri' di hostel lelaki...(haaa yang ni menarik)
6-sebelum masuk MMU kakak ni la yg terangkan serba sedikit pasal MMU ni...
7-Minat sgt pada muzik nmpk gayanya

(hai..ni dah lebih kuota dah ni...lebih 5 dah ni)

3- Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima award lain

1-hobi yek....ngadap komputer(dpt tgk skrin pun jadi r hahaha)
2-Suka melawan(melawan ckp org, lawan org pun suka gak, lawan taiko tu tak penah lg)
3-tgk tv...citer kartun....
4-suka jalan2 tgh2 malam...takpun jalan seorg2..
5-wat keje tanpa org tau
6-suka melompat..hahah...takpun memanjat..
7-suka aktiviti lasak...
8-segan nk tegur org...wawawa...
9-suka,minat & belajar silap mata/suka main yoyo(mmg takde r org main yoyo skang ni)
10-paling suka merapu/merepek tak tentu pasal.....

4- 5 penerima award ni pulak adalah Dan Describe Tentang Mereka.

-Faain[my best fren sejak dari temuduga ytm lg]
-Wan Hafiz[also my best fren...asal pun samo deh...kelate mari.!!]
-exo[ko kena wat ni,org paling wanted dlm mmu..prof marjan la katakan..haha]
-Mira[coursemate aku,bdk IT jgk...kalu aku ssh dia sanggup tolg aku..terima kasih (^_^) ]
-Kak Erma[yaa senior dlm bidang IT,kenal wkt mpbp...trademark dlm blog dia..kan kan kan]
-Aida[bdk ytm course management]
-Mat Top [roomate aku....selalu berkecoh-kecohan dalam bilik bersama-sama(bhsa ape ni)sampai jiran bilik bwh tyer "korg ni duduk berdua ke beratus?"hahaha..]

waaaaaaaaaaaa.....tetbe kak izani suruh terima award lak.....igtkan menang motor ke keta ke mcm peraduan power root("sy menang motor terima kasih power root")...hahah
tapi ape pun terima kasih atas pemberian award tu



1 celoteh:

say to easy=) said...

hehe.thnks=D
btw,selamat bercuti=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...