Tuesday, May 26, 2009

Yeahh!!!...Sudah Merdeka

Salam....
Alhamdulillah....habis sudah paper final exam aku tepat pukul 4.30 ptg..
Human development....
hmmmm overall....aku rasa...hmmm....ntah la....aku pakai jawab je....ntah la kesahihan jawapan yg aku pilih tu...
harap2 betul la...
dah la Physic II semlm mcm teruk je....bg aku, ok jer....dah tepu otak aku menghafal formula2 fizik...aku hafal n aplikasikan dalam soklan je....nk ckp ssh?, rasanya idea tuk jwb tu ada bg setiap soklan,ntah la...tak tau nk cakap cam ne tp ramai je yg kuar dengan muka yg frust menonggeng....bertawakkal je la aku selepas berusaha...
tak kisah la result cam ne aku dpt....asalkan aku dah usaha,kalu ALLAH nk bagi aku fail akan fail la aku,kalu Dia nk kasi result aku cemerlang,maka cemerlang la aku...selagi result tak kuar,still ada peluang tuk kita berusaha...dari segi doa pun boleh,solat hajat...n etc...

Tadi selepas abis paper HD,aku ngn group aku ke president square tuk bergambar...almaklum la dah sem last tuk foundation...lepas ni ada yg pergi ke Cyberjaya n ada yg stay Melaka...so bergambar la kami...(aku tangkap gmbr bdk2 ni time diorg tgh bergmbr,gelagat2 mereka)

adjust-adjust kamera...kasi line clear..
sesi bergambar bermula
ni budak2 yg akan ke cyber..

tgk...amek gmbr tak senonoh...bkn nk ajak aku sekali..siot tul...hhahah
bebdk ni tgh naik "seyh"(galok sgt..)
ella,tiqa,hajar(bdk group aku)
dan last sekali aku,ella & tiqa...

my PT group..
snap lg...(^_^)


Dalam Kenangan :
JASSIM
tak sempat nk abis foundation sekali ngn dia...dia dah pindah ke kanada lak,sbb dpt scholar bljr kat sana....

8 celoteh:

My NotHinGviLLe said...

kongrats abs xm...

hehehe...

..: nurafaz :.. said...

eh...YC group ko ek??
erm..cmne die leh sesat??

Aizuddin said...

dia main join je...
ko tu tak nk lak join kitaorg....hahah
takpe2 lain kali bleh...

..: nurafaz :.. said...

tak ajak pun..
aku bab gambar ni payah sikit..
asal de kamera je..adela aku..
tula..

huhu..~~
group aku wat baju (PT03&PT04)~~ lawa~~
huhu..saje bg ko jeles..
hehehe...~~

Aizuddin said...

haaa....
ni yg jelez ni...
cis ada baju...
tak terpikir lak nk wat baju...
dulu ada org offer nk wat baju...aduii..
takpe2 mlm ni ko nk bergmbr,bergmbr la sepuas-puas..smpi kamera pecah pun xper

ar.nsy said...

wallah~ tahniah2 dh hbs exam..
aku nxt week..waa~ cuak seyh...
hehe

Aizuddin said...

la....next week...
takpe2...cuba yg terbaik...
aku next week cuti la pulak...hahahha

| eXo | said...

gile smngat ar bdk2 PT...
keh3~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...