Friday, May 22, 2009

lagi-lagi birthday...huhuhu

Yaaa....assalamualaikum...
Hari ni birthday to adik aku no 2....
wah3.....sudah 14 taun yer....jauh lg perjalanan.....
bdk ni suka sgt sukan.....sume sukan dia main.....kecuali ragbi je....sbb aku nasihatkan tak payah.....kalu rasa tulang tu rapuh baik jgn masuk....paling tak pun rasa sakit2,maximum main ragbi patah tulang...ni kalu main tak betul la....ragbi ni main penuh ngn peraturan kalu pandai main xde ape2.....masuk ragbi lak....nk beli baju sukan tuk ko mmg haram r...skang ni pun dompet aku mengalami musim kemarau kering...so tak pe la ek...lain kali aku beli..hahaha(padahal nk elak ni).....
sekali lagi aku nk tekankan(bkn tekan ayat..hahaha)SELAMAT HARI LAHIR KPD

MUHAMMAD AIZU ZUYYIN NAZHIF B. KAMALUDIN

mintak maaf yek.....kalu ada salah dan silap.....hohoho...ni la adik aku yg selalu aku buli...dari kecik smpi la skang....longlai dia jadinya...cuma skang ni xdah kot...dah besar la kata kan...dulu sepak terajang,skang tumbuk tendang....hahahhaha....

btw,skang tinggal lagi 2 paper maaaa......physic wa human development.....
adui...physic ni subjek killer ni...human development ni lak subjek silent killer(kalu tak baca)
paper yg ari tu...ya allah....tak dpt nk ckp ape r....calculus tu mcm redha je....lulus pun jd r....tetbe niat tu terkeluar dari dalam benak hati ni.....pointer konpem2 jatuh....mmg patut pun sbb sem ni tak belajar sgt pun...hahaha.....ape pun aku cuba wat terbaik utk paper sesudah n yg akan datang....

check2 lappy aku ada gak gmbr adik aku ni:

hah..beruang tu bukan adik aku....yg belakang tu adik aku....beruang ni bakal la kot...
haaa...padan muka kena kejar ngn para2 rusa yg ada disitu...nasib baik tak kejar satu deerland tu...kang tak pasal ko dpt haji deerland..sbb dpt tawaf deerland tu...aku lak siap kena gigit kat perut ngn rusa ni....mujur bkn love bite...kalu tak merana aku..hahhaha
ular ni lak bkn adik aku jgk...ular ni wat tangkap tikus kalu ada....hahaha...
ha..alamak...beruang ni marah tak ngaku dia adik aku....ok,ok....nnt bAlik umah ok...
hahahhahahaha...kita main juta ria kat umah...hahaha

3 celoteh:

ar.nsy said...

perghhh... gler pjgn nm adik ko. haha. kem salam bufday

| eXo | said...

haha~
name gile panjang...
terbelit2 lidah nak sbut...
asl ayh ko xltak name smpai satu muka surat kertas kajang...
lagi mngancam...
haha~

Aizuddin said...

haha..
nk letak satu ketas surat khabar pun boleh..
tp ayah aku pikir masa depan,"mcm mana la nnt abg dia nk tulis dlm blog"...
tu yg dia letak ckit je...kalu tak, tak muat aku nk tulis dlm blog ni....hahahah(alasan x munasabah"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...