Saturday, April 17, 2010

Sikit lagi mau selesai...

Salam...

alhamdulilah...

sudah kian selesai task2 yg perlu dibuat...hari ini kena hantar assignment Math II
and kena present Assignment Data Struct...
huhu...bersungguh gak nak menyiapkan Math II...tugasan ni pun aku kena buat berseorangan...ikutkan assignment tu buat 2 org....tp ntah lah...tak de partner nak wat sekali...so aku wat seorg la...mmg seksa bila nak kena siapkan assignment yg boleh berkumpulan ni ,tp kita wat sorg....agak stress sikit....assignment data struct pun cam tu....maaf la kpd sesiapa berkenaan...bila buat sorg2 ni agak blur sikit..tak tau punca so bertanya je keje....tanya tu tanya ni...benda2 remeh pun tanya....mesti naik muak kan?sorry r....

present data struct....membuatkan aku tergelak...ye r..aku punya ada error...tp bukan coding...coding sume leh compile, tp ntah la...mmg tak pernah jumpa error mcm ni...pop up kuar ***.exe stopped working(mcm kalu modzila firefox not responding gak r)...aku dah tak tau ape nk baiki...last2 gi je tunjuk kat lec coding2 aku...dia pun pening nak bagi markah kat aku...pasal error cam ni....last2 bagi markah kesian....dia main assume je....ngape la jd menda pelik2 kat aku...hurmmm...dalam silat pun gitu gak....jadi benda lain drpd yg lain gak...dlm sejarah silat gayong lak tu...tak pernah2 jd mcm aku...dlm kenaikan bengkung pun cam tu.....tak de nasib org2 biasa ckp...tapi ikutkan tu adalah ujian...mcm2 jenis kita leh hadapi...just percayakanNya...

mlm ni selesai lagi 1 tugas....tugas menjadi 'contoh' kepada yg G(y) akan dtg....mereka bukanlah org calang2...harap G(y) ni dpt la ape yang disampaikan....blogger-emoticon.blogspot.com


p/s: tinggal 1 lagi tugasan..lepas tu tiba masa tuk wat keputusan yang berat...rasanya kena fikir sekrg gak pasal tarikh akhir dah tak lama(sesetgh je yg faham ni)...

3 celoteh:

RafLah said...

bese la kje partner..kalo dpt partner ok, ok la..yg jg prob dpt partner yg wat dek jew..mslh2..

apepon chaiyok2..

Aizuddin said...

ada partner ok lagi...

ni tak de partner lgsg...

kalu yg wat dek tu ada lagi leh suruh dia wat keje lain...

ape2 chaiyok2....(tiru ayat ko je)

Aizuddin said...

tapi nasib baik ada group lain yg snggp membantu...

tu yg best tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...