Friday, April 09, 2010

Kepala aku dah weng2 dah....

Salam...

haha...tak tido lagi skang nih...

duk menghadap coding2 computer yg baru dpt step sikit2 ni selama 3 hari 3 malam tanpa berhenti...

padahal dah start lama dah menda ni...dah make sure dlm 1 or 2 minggu sebelum submit dah start wat...tapi bila tgk je soklan...menung kat soklan tu selama 5 jam....duk garu kepala....macam mane nak buat ni ditambah lagi aku wat seorg2,xde partner...susah giler...tak nmpk langsung puncanya....arghh...totally blur..!!!blogger-emoticon.blogspot.com

dan bila last2 minute mcm ni la baru nampak sikit2 apa yg patut nak wat tuk wat coding ni...sebab ape? sbb bebdk lain pun tgh sibuk2 baru nak buat...kat situ r baru dpt klu sikit2...nak harapkan wat awal..mmg hampeh r budak ni...

so, skang ni tgh buat menda ni...dapat la jugak sikit....tp malang tak berbau...bila run je

jadi la menda ni...



mula2...rasa macam waaa...dah leh run dah...takde dah error kat part coding....blogger-emoticon.blogspot.com..
tiba2 lak kuar msg macam tu...stop working....blogger-emoticon.blogspot.com

waaaa...tidakkkk..!!blogger-emoticon.blogspot.com yg error mcm ni macam guane aku nak selesaikan?? blogger-emoticon.blogspot.com hadoyai...tak pernah jumpa error macam ni...

tu baru soklan 1....ada lagi 2 soklan tak selesai lagi berkait lak tu....tawakal la jawabnya....blogger-emoticon.blogspot.com

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...