Sunday, February 21, 2010

Pengiring pengantin??

Salam...
huhu..
hari sabtu ari tu...
tetbe dapat call dari Abg Zack...
diminta tolong tuk jadi pengiring kpd pengantin...
pengantin tu anak kepada YB Datuk Hj. Naim Bin Abu Bakar,Pegawai Kewangan Negeri Melaka..
dari2 mamai bangun tido...terus terbeliak mata aku...
hah!! kena wat persembahan ke? mane praktis pun..!!
tp ditenangkan ngn abg Zack..hahaha...pengiring je...xde persembahan...
lega bila dengar mcm tu....last2 minute mcm ni..mmg x dapet la...

so dalam kul 11 pergi la....duk lepak2 kat situ....sampai la Dato' Ismail datang,YDP Silat Gayong Melaka.....hurm...dapat r makan free kat situ...mmg org2 kaya je yang ada kat situ...Dato Ali Rustam pun ada jgk....huuuu.....

Ni first time aku tgk pengantin naik eskelater a.k.a tangga bergerak..unik...hahaha...kalu aku jd pengiring pengantin,mcm mane aku leh dpt tgkp gmbr kat tepi ni...haaa tu aku n org2 kat situ je tau..hahaha...

Dalam Grand Hall MITC...

Beratur nak amek makanan...tak pasal2 dapat makan free..


Yang uniknya adalah door gift yg dikasi oleh kami...unik gak bunga telur dia...xpernah2 aku tgk style mcm ni....budget besar la katakan....ngn kek sekali...ish3...adakah majlis aku nnt se'grand' gini...hahahaha...biasa2 suda...


p/s: Pada ari sabtu tu sepatutnya reunion bdk2 silat Mrsm Muadzam Shah....kat Wangsa Maju...tak dapat jumpa cikgu Mad n geng2 lama lagi...takpe2 lain kali kita manage kasi timing baik punyer...

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...