Sunday, February 28, 2010

La...dah setahun rupanyer...

Salam...
Hari ni 28hb Feb...
sedar tak sedar dah setahun aku berkecimpung dalam dunia blog ni...
laa.....tak perasan lak...
huhuhu...

sepjg join jadi blogger ni..hurmm...
best gak...mcm2 bleh dpt dlm blog(walaupun kebykannyer mengarut jer)
tapi ada jgk ilmu pengetahuan...
aku lak? tulis ape dlm blog?
hahaha...
byk mengarut je drpd ilmu pengetahuan...
tak pe lah...kalu ada pun ckit je tak byk mane pun...
tp takpe la...kasi ckit2 suda...aku x mampu nk kasi byk2..huhu...
diri sendiri pun still byk kena perbaiki lagi...

ape pun...enjoy gak dalam dunia blog ni...boleh simpan jgk kenangan2 manis dlm blog ni...
boleh mengimbau balik bila baca post2 lepas...

ok r...saje je nk tulis lepas berhempas pulas buat math....buat2..jwpn sipi2 nk sama or tak sama langsung...haih...layan je r...asalkan konsep tu faham...harap2 xde careless mistakes r time test esok....TILL THEN...SEE YA

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...