Wednesday, July 01, 2009

Transformers..!!!

Salam...
haaa malam semlm aku ngn 2 3 lg kwn pergi ke panggung tuk tgk Transformer...
walaupun umah kami dah pun download citer tu awal2 lagi...
tp nk tgk kat panggung gak sbb nk rasa dia nyer sound effect...senang citer nk feel aura dia...
citer ni la movie yg paling best aku pernah tgk....
mmg best...berbaloi la byr duit tiket tu....puas hati giler2.....hahhaha
citer ni lawak pun ada..aksi lak...dari mula citer smpi la abis...sedih pun ada..
mmg best r..

ni antara gmbr2nya...


Transformers revenge of the fallen..


antara scene aksi yg best..
Optimus Prime....skill dia kali ni dah meningkat dr dulu

Megatron...hidup kembali

Ironhide(betul ejaan ni?)

Antara robot2 baru....utk citer ni..


1 celoteh:

| eXo | said...

oit...
bnyak lak robot ko introduce...
hak3~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...