Friday, November 27, 2009

Salam AidilAdha kepada sume....

Salam...
hhaaaa....SELAMAT HARI RAYA QURBAN kepada sume...!!!!
tahun ni sekali lagi sambut raya di MMU Melaka tercinta~.~
kali ni berpeluang join program ALS(Arabic Language Society)
beraya ngn Pak2 Arab r jwbnyer.....
Program yg simple dan bersahaja jer...
mmg bersahaja r makan je yg kami nak..hahah
berbaloi r...bayar tiket RM 6 jer....
makan breakfast saje kira2 dekat RM 8 ..huhuh...hot dog seorg mau dekat 10....sandwich lagi....
hahaha...kenyang dah part makan pagi....dekat nak abis event lak Makan makanan yg Arab selalu makan....Tajaan Restoran Al-JAzzerra...hahaha....banyak giler...puas hati makan...kalu jadi komiti pun best gak...dilayan seperti tetamu jgk...hahaha..xyah wat keje....ni la kali pertama jmpe mcm tu..kalu biasanya komiti separuh mati wat keje...ni x rileks je...hahaha...ape2 pun berbaloi baloi baloi......

ni gmbr Tarian Orang Arab kot...haha...pelik tgk nyer...















Dahulu~~
Aku beraya dgn ...























dan Sekarang~~~
Aku Beraya dgn......





SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KEPADA SUME ORANG YG MENGENALI AKU...PENGORBANAN ADALAH SESUATU YG MANIS BILA DIKENANG WALAUPUN PADA MULANYA IANYA PAHIT


p/s: Mintak Maaf kalu ada salah dan Silap yek (^_^)


2 celoteh:

.: F@!n :. said...

salam aidiladha din..alamak din terasa aku...huhuhuhuh...tak pa2 t aku bw something tuk ko k...cam besala dr penang...hehehe...rendang tak da la..so aku ganti rendang yg leh peram lama2 punya...heheh...pape pun selamat hari raya korban...

Aizuddin said...

haaaaa...
xde hal...yg peram2 la sedap...huhuhu...

Salam Aidiladha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...