Thursday, November 26, 2009

Martial Art Corridor 09


Salam...
huh~
dah 3 hari berlalu....
hari-hari yg sgt2 sibuk...
sgt letih...badan smpi ketar2 tahan letihnyer....
tapi skang dah ok....
start dari Isnin...fuhhh....hari pertama exhibition martial art......
malam sebelumnya tu dah agak sibuk...dari ptg ahad tu ada training kat padang...wkt tu dah penant dah pun...mlm tu lak dipanggil tuk decorate partition board yg tiap2 kelab dpt...mula2 aku rileks je la sbb pagi tu dah rancang 2 kelab 1 board....tgk2 aku dpt 1 partition board...mujur r aku dah mintak tolong secretary aku tuk print bahan2 yg patut...dpt je ada la tpt nk tmpal...pastu tgk2...rasa mcm nk tmbh gmbr la pulak...msg la secretary utk print lagi ape2 yg patut...tunggu la mereka dtg ke CLC concourse....dtg2 ape lagi deco deco deco!!! semangat lak aku ber'deco' mlm tu...ntah la knp..wlaupun bdn penat,terima kasih sgt2 kepada Vice Pres(K.Ain) n Sec(Jiah) aku...syg korg..hehehe,sanggup turun tolong sekali walaupun xdpt join demo tp takpe r...hari isninnyer prepare la utk wat demo..asalnya wkt pukul 12...tp malangnya ada yg lambat kerana ada sesi pengambaran...terpaksa la tangguh ke pukul 1 lebey, n ada la jgk yg terpaksa korbankan kelas mereka...terima kasih sgt2..sy hargai pengorbanan korang tuk kelab...insya allah...takde arang melintang saya belanja kat kedai buah....hahaha rasanya ada certain2 bdk silat tau aku belanja ape kat kedai buah...sebab ada yg penah kene ngn aku...hoho~~

overall demo ok la...xde ape nk dikomen...kalu dpt video nnt aku upload la dlm blog utk tontonan bagi yg x sempat tgk... lepas demo ada kelas...pergh masuk2....mmg blank kejap, eh bkn kejap tp lama giler...sbb penat...main Tempur ni bknnya sikit2 punyer stamina guna....mkn byk tenaga jgk....layan je r... abis kelas pukul 4...aku kemas2 senjata yg aku letak kat pameran...n straight pergi ke Main Hall tuk sesi pengambaran utk kelab..ni mesti tuk majalah tahunan MMU ni..asalnya janji ngn photographer kul 5..last2 cepatkan la sbb ada yg ada kelas wkt tu...alang2 dh wat demo ape lagi suruh bebdk ni pakai baju Silat la..mmg kebetulan...senjata pun bwk tuk pameran...huuuurpppp..!! masuk gambar jgk la jwbnya...posing sana posing sini....skrg menunggu gambar tuk siap je..nk tgk hasilnya...hoho~mane tau kan tersembul kemanisan masing2..haha..
balik2 duk rehat jap...mlm tu timbul la masalah....adui..dpt call dr directer suruh dtg meeting urgent...adui...baru plan nk study,esok midterm...nk settlekan mslhnya smpi ke tgh malam...adui...mmg tak sempat r nk bukak note...abis meeting baru buka buku tapi kepala weng sana weng sini...dah mcm mat ganja dah pun...

Esoknya selasa...kelas seperti biasa....cuma hari tu kena settlekan buku program...susah jgk nk print benda alah ni...muka surat ni kena letak belah sini kena letak belah situ...pening aku...pak cik tu ajar aku cara2 nyer...nmpk gmbran sikit tp peningnyer byk...ye la dlm bebrp jam lagi nk midterm subjek programming...pening2 gitu r...proceed je r...nasib baik pak cik tolong cikit2...mlm tu exam programming...hurmmm..xtau ckp ape...pakai jawab je la sesuki hati..dh siap duk congok je kat seat sambil tgk org kuar satu per satu...haihh..hebatnyer diorg....sekejap je...tgk amoi sebelah pun dah siap..senyum2 lak....tak leh jadi tul la...aku tunggu je smpi masa tamat...duk perhati seorg2 kuar..smbil berangan...abis exam...straight ke kedai pak cik~..settle kan problem buku tu...so kami print guna manual ckit..duk cut paste,cut paste...haha..last2 siap..bleh la balik ngn tenang..makan la ngn kwn aku di mana? di RSU..haha...tetbe dpt call..ada meeting lagi...pergh...dah la aku x balik lg,beg2 berat(pasal ada senjata)...last2 aku cari alasan r...malas r aku nk patah balik...

Rabu...hmmm kelas berjalan seperti biasa tp ada yg 'terlangkau' lak..hihi...pasal ape? reason sam a...tired...n hari rabu ,ada discrete pre-test...fuhhhh....nasib baik ada MCQ...kalu x aku rasa weng2 lebih extra rasanya..main jawab je suka-suki hati aku....n malam lak di Main hall duk deco deco deco...maklum la esok event lastnyer...kena adjust2 seat...mcm event2 lain jgk r...cuma kali ni target sikit org je..pasal cuti Raya Korban ...ape2pun rasanya mmg minggu yg memenatkan...tp nk dibandingkan ngn aku ,ada lagi yg penat..mcm tuan direkter MAC ni...naik kesian aku tgk dia....hmmmm..xpe la all the best lor....

p/s: cakap pasal Raya Korban..hmmm cuti mmg terpaksa berkorban lah utk event ni..xde cara lain lah...

2 celoteh:

My NotHinGviLLe said...

tali pinggang ko wane pe? heheh

Aizuddin said...

still hijau sampai skang....knp?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...