Friday, November 06, 2009

RINDU~~

Salam...
huh~~~
cadang nk update semlm...idea dtg mencurah-curah....
tp balik pun dah lewat jgk..training silat...bdn letih~~
bersihkan bdn....pastu time nk tido lak si fain ni tgk citer hantu...
ooooooOOOO...aku mmg xleh tul tgk keadaan mcm ni....aku pun join sekaki...hahaha...
mane leh dia layan seram sesorg....tp dah sekerat jln dah pun citernya...
mmg bleh tahan seram citer ni...SKRIP 7707...filem seram melayu jgk yg aku suka tgk...
banding yg lain sume main ngn darah n bunuh2...tak best langsung...tak rasa mcm ada kat sekeliling....hahaha..biarkan....korg tgk la sendiri...

semlm,di lab Database....aku sempat menghayati pemandangan dari tingkat atas(FIST nyer blok)...dah lama tak duduk n tgk2 pemandangan dari atas....rindu lak kat hostel....mane taknyer bila duk kat tempat tinggi n tgk pemandangan...huuuuuuuu...hilang keserabutan kat kepala...
dulu kalu serabut ada la jgk aku gi tingkat atas sekali hostel n duduk kat balkoni....duk menung kat atas tu....best...skrg....xde dah....rindu gak r zaman alpha...hahaha....

sejak keblkgan ni jgk...bila tgk facebook bebdk ex-mrsm n blog2 diorg....rindu lak kat kamu semua....lama aku tak jmpe bebdk ni...bkn setakat lama..sejak kuar mrsm smpi skang tak jumpe lg geng2 aku yg dulu....teringin sgt nk jmpe...setakat jmpe seorg dua je...adui.....salah satu entry ex-mrsm yg membuatkan terigt zaman dulu2 blog Siti Zubaidah...mmg ada betulnya kata dia(nk tau baca r)...hmmmm....tp kat sini aku pun dah jmpe kwn2 yg best...Insya Allah smpi ke korg dpt anak2 la yek kita together gather...hahahahaha....

opss dah tak tau nk ckp ape....baru balik dr kelas dlm keadaan blur2...huhuhu.....

ape2 pun tgk je r beberp gmbr yg aku snap...



beberapa view yg menyebabkan jiwa ku tenang selalu..tp tak cukup tinggi r....kalu lagi tinggi lagi best....baru rasa mcm nk terjun....

tp kini ada jgk pemandangan yg buat ku tersenyum tiap2 pagi....bila ada kelas pagi view ni la yg aku selalu nmpk....bebdk tadika melintas jln ngn cikgu2nya...terkedek-kedek mcm penguin ngn bwk begnyer....kalu aku nk join sekali bleh? masuk tadika balik la,best jgk tu...hahaha

TILL THEN SEE YAA....

p/s: agak mengarut post kali ni...hahaha

4 celoteh:

jiha said...

hm..btul2.rndu sgt kt mktb.rs nk skolah blik je...mmg ssh nk jmp blik sbb masing2 bz.

Aizuddin said...

tu r pasal...bila la bleh jumpe sume balik....

~SZI~ said...

hehe... ingatkan den sorg jah tringat2 knangan laloo..upenye, ad jgak..^_^

Aizuddin said...

ehhhhh......eden tory...(xde kene mengene)

ada r....ramai lagi yg duk rindu merindui...hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...