Monday, May 23, 2011

Dicalar !!!

Salam...

hurm...sekadar update ringkas...
minggu ni minggu ke 13 aku intern...
so dengan kata lain minggu last...
xde ape sgt...just buat keje mcm biasa...
ada gak yg ambil kesempatan....minta kami buat keje dia...
dia ckp last...padahal tiap2 hari kasi...nasib baik amoi...
buat je la...sambil2 borak2 ngn Abg Yazeed...
lama2 aku rasa serasi lak ngn dia...dia leh masuk ngn gurau style aku...merapu ngn imiginasi yg mcm2...tetbe teringat kat Mat Top...hahaha...pun salah seorg yg leh 'cope' ngn jenis imiginasi aku....

biarkan sume tu...hari ni perkara yg cam ne nk citer ek...
aahhh....ckp je r...
keta aku calar !!!!
aku xtau sape buat...nak ckp kesan gesekan keta org lain bukan...
nmpk cam kena buat ngn tangan....
Wallahualam...maybe ada org buat...maybe terkena mane2 keta...
bila tgk tu...nak ckp marah pun x,nak ckp bengang sgt pun x,nk ckp sedih pun x....just xde perasaan...bila tgk tu,just ckp..."haaa,aizuddin, jgn marah....rileks...tenang...just cool je"...
haha menjadi...Anger management tu penting...haha...
so,juz jalan kan hari Isnin aku mcm biasa....
try tyer Abg Yazeed cam ne nk hilangkan....
sbb aku tau,kena polish balik..cuma nk tau mane nk dpt barang2 tu...
Alhamdulilah,Abg Yazeed ada menda tu,dia bwk esok...try r buat esok...menjadi ke x...
mintak2 hilang la kesan calar tu...


Aku juz doakan kebahagian sipolan tersebut...maybe tak sengaja,maybe sengaja....xpe...firasat aku cam....ntah la...
aku masih pegang lg kata2 ni "orang campak tahi kat muka kita,kita balas bunga kat dia",itu la yang Rasulullah buat....dan kata2 ni la yg buatkan marah or bengang aku kalah...huhu...saje2 nak share....k r...esok kul 7 pagi ke pejabat !! TILL THEN SEE YAA....

2 celoteh:

N.H.A.R1608 said...

sabar2 ye..

Aizuddin said...

sabar la jgk...
tp lebih kpd xde perasaan pun..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...