Tuesday, August 03, 2010

Perbandingan MV

Salam...
huhu...sesaje nk post menda xpaedah...
sejak akhir2 ni aku sedar something in common between ipt...
ape dia ek??
haha..
mereka2 ni suka buat MV(Music Video-student version) sendiri...
bila tgk kelakar pun ada...so kat sini aku tunjukkan
2 IPT yg aku jumpa buat perkara yg sama...
so kita leh wat perbandingan mane yg mantop...huhuhu



Video ni drpd MMU melaka...huhu...


video

Video ni lak drpd member aku di UTP...*credit to Izzul n AlepLop(bdk Mzms) krna upload vid ni..


so setelah tgk ke2-2nyer...apekah pendapat anda...manekah yg lebih sengal?? haha...
bagi aku UTP yg menang!! haha..mmg best r aku tgk...walaupun 2 org je...ada formation!! MArvelussss


p/s :jgn mare ye Aleplop...hahaha..just for suka-suki...btw,pause r dulu lagu blog ni tuk dgr n layan video ni...

2 celoteh:

Wan Haffiz said...

video 2 tu da best dh..slack sape la yg duk dpn kamera tu..aduh..

Aizuddin said...

kameraman kot...
org penting tu...xde dia,xjd video ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...