Tuesday, August 17, 2010

1 lupa,serabut semua...

Salam...
waahaaa

baru dapat duduk senang sikit walaupun esok ada menda akan ku hadapi...
esok Midterm OOP....
ape2pun...keserabutan ari ni...hadoyai...amatlah sgt...

sbnrnya satu je pun....terlupa kena submit homework...betul2 terlupa...
sabtu ada kelas dari pagi sampai petang non-stop(stop pun time solat je)
mmg tak terfikir pun pasal homework...
kepala mmg dah berat bila diisi pelbagai ilmu hacking...agak stress...aku kena amek subjek Computer Networking kot...baru ter'expose' dgn mcm2 istilah2 ni...
terpaksa wat research sendiri...Lecture anggap kita dah tau sume tu...so cara dia ajar macam kita dah tau sume...ni la antara cabaran bila masuk something macam kursus utk dptkan sijil...

Ahad...lagi la tak terigt...maybe terfokus sgt kat Java Programming...baru sedar,wah yg aku bljr kat dlm lecture slide tu baru sikit2 sgt...baru paham kenapa Java ni org cakap susah sikit...pasal banyak kena igt...tiap2 benda tu ada coding2 dia tersendiri...tapi still menarik...pasal ngn Java leh wat interface....huhu...malam lak ada hal yg tak leh dielakkan...aku harap hal tu mengeluarkan impak yg positif walaupun prosesnya agak perit....

ape2 pun...terima kasih la kepada Kelvin kerana mengingatkan aku...walaupun 2 jam sebelum nak submit....huhu...buat je la semampu bleh...anta la jugak walaupun lambat sikit.....terkejar-kejar ngn kelas OOP lak malam tu...huhu...mmg xleh nak tumpu...xpe2...
lepas ni perbaiki diri...cuba alert benda2 cam ni...walaupun kecik,tp boleh menghuru-harakan perjalanan hari ni...

hurmm...lepas kelas,singgah ke PCM(Presiden Council Meeting) yg pertama tuk sesi tahun ni....mcm tak sangka...penuh CLC A2....boleh kata meriah la...aku gi lambat sikit...pasal mmg tau la kalu first time ni...mmg berjeler-jeler la panjangnyer...almaklum la nak kenalkan council baru...last2...kul 12 abis...huhu...layan je la....overall nmpk ada perubahan dari segi penyelengaraan or sistem berurusan berbanding council tahun lepas...bagus2...kita tgk cam ne..

haaai...skrg merehatkan diri sikit sambil2 merangka tuk program akan dtg....ape2 pun...perlu bersedia tuk esok ni..huhu chow lu...TILL THEN,SEE YAA

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...