Thursday, April 30, 2009

Al-Fatihah

Td selepas solat Asar,aku n fain dikejutkan oleh berita kematian foreigner yg jatuh dari tingkat 2 tu....
sumber ni kami dpt drpd pak guard baru(trainee)...
sekejap je benda ni berlaku...tup tup..dpt berita sadis....
dgr kata yg dia ditolak dr tingkat 2 tu...
sejauh mane kebenarannya..wallahualam...
sama2 kita bacakan al- fatihah kepada beliau....

p/s: bila pikir2 balik....bagaimanakah keadaan kita sewkt menemui ajal nnt...
adakah dlm keadaan maksiat? atau dlm keadaan baik...suci je muka....
hmmmm........

5 celoteh:

say to easy=) said...

al-fatihah...

*darah die,diorang x bsuh ke??dr bilik akak nmpk kesan die..huhuh

Aizuddin said...

darah di xleh basuh kot...
patutnya tabur pasir...
tp ntah r....

say to easy=) said...

nak sidai baju sure akan tgk bwh..hehe=D

~si penguin~ said...

byk ke darah dia?dia luka teruk ke?kepala pecah ke smpai mati tu?

Aizuddin said...

to kak izzani :
jgn la pandang bwh...
sidai tutup mata...hahaha

to penguin :
byk darahnya....teruk gak lukanya especially muka dia...byk patah kot...sy pun x sure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...