Friday, April 17, 2009

60 sec To Fame & Drama contest...

ari isnin n selasa ada pertandingan Drama peringkat akhir
ari isnin tu ada 60 second to Fame...
mcm Drama tu khas tuk pelajar2 foudation yg merupakan salah satu assigment tuk wat drama..
n yg terbaik dipilih keperingkat seterusnya...
yg 60 Second to Fame lak
mksdnya peserta kena wat persembahan selama 60 saat....
xkisah ape2 pun...
so aku dan ahli PSSGM diberi tugas utk wat persembahan utk pembukaan...
so kami ada training mlm sebelum event tu...
sekejap je dlm 1 jam kot....
dan ptg pd hari event tu pun ada ckit sbb kena wat rehearsal dah wkt tu...
terpaksa skip kelas....hehehehe....tp dah mintak kebenaran madam dah...ponteng dlm kelegaan r...
hahahhah....
video

video

video

ni antara-antara sedutan2 wkt persembahan dijalankan yg sempat diraka....
agak kelam kabut ckit.....
tp overall sume berjalan ngn lancar...
syukur alhamdulilah..

Drama lak...mantap2 jgk dramanya....sume hebat mmg jauh beza la dgn drama yg aku punyer group..mantap....tahniah kepada group Foundation Law,kerana memenagi pertandingan ni...
tahniah gak kepada Penan,sbb dpt no 2 dlm 60 second to Fame....lagu yg dibwkkan tu mmg wonderful...

insya allah Jumaat Sabtu Ahad ni
bersedia utk khatam keris pulak....
ape la yg akan ku kena nnt.....

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...