Monday, March 16, 2009

Malam Seni Kebudayaan

salam,
hari ni pgnyer aku,fain,wan hafiz,acap,acap alip dan abg fadhil
gi ke batu berendam tuk main badminton...
lama dah x main badminton
kami main puas2 kat ctu....smpi letih lor...
sedang2 aku main tu...
terigt lak aku kat umah....main ngn adik2 aku...selalunya tiap2 ptg main badminton ngn diorg la..
ajar ckit2 ape yg tau....rindu la nk main ngn diorg...huuhuh
dlm 2 jam main,kitaorg makan2 ckit kasi kenyang n basahkan balik tekak yg kering ni...
belah malam lak...
aku dan kwn2 gi la ke main hall...
ada event...
MALAM SENI KEBUDAYAAN anjuran PBMKM...
wah....mmg best tgk tarian dr mcm2 kaum...
dikir barat ada jgk....menyanyi pun ada, tarian bollywood yg tak leh tahan tu...
dgn bahu2 aku ikut rentak sekali.....
kitaorg dtg tu pun saje2 je mula2, tetbe ada lak cabutan bertuah kan...so tggu je r...
tgk2 wan hafiz jd insan terpilih bg cabutan bertuah tu...
haaaa....mmg masyuk r...
berpesta r kitaorg, keluar jer dr main hall tu...gi astaka n thennnn
yaaaaaaaaehhhhhhh......

haaa....mkn r ape lg....

antara mknan2 nyer...ada yg dah abis dah wkt ni...hahha

salah satu tarian seni...chinese dance kalu x silap aku...

kat event ni gak aku br dpt tgk tarian portugis...kali pertama bg aku....dpt la jgk info drpd event ni..syabas...
!!!

Habis event ni, aku ngn member2 lain cabut banner n banting tuk MPBP lak...
mcm biasa r, panjat sana sini...best dpt memanjat ni....
rasa mcm seangkatan ngn ninja pun ada....tak pun kwn kat hutan tu...hahahah...
tu jer nk kongsi ngn kalian,till then.....see yaaa..

3 celoteh:

amel036yippee said...

tu diaaaa!
g men badminton tak ajak..
g tengok persembahan budaya tak ajak...
g cabot banner ngan bunting pun tak ajak....
cani larrr

Nik Muhammad Amin said...

haa tgk amel dah merajuk,,sape nak tanggng?

Aizuddin said...

alaaaaa nk kena pujuk ker?
ala ucuk ucuk ucukkkk....
cikkkuuuu cak....
cikkkuuuu cak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...