Monday, September 26, 2011

Penghujung Syawal

Salam...

update sekejap..
Hari ni dah 28 syawal...
nak abis pun kan...
hurm...
xde la open house dh lepas ni...huhu...
ckp pasal open house ni, 3 lagi open house telah aku gi hujung minggu baru ni..
open house supervisor time praktikal dulu..
thx abg Aidid...
tu sabtu...ikutkan ada lg jemputan tuk ke open house ke-2,tp dek kerana nk study...
tolak la 1...huhu...
tuk ahad, 2 lg open house...
haha..actually mmg totally lupa ada open house ahad ni...tetbe dpt msg member yg baru teringat...
kul 3 lebey bertolak ke MITC tuk Open House ISMA...
terima kasih kerana menjemput...huhu, balik je umah,dpt jemputan drpd jiran sebelah lak..huhu..
rezeki2...kumpul sume bdk2 umah yg nk gi,baru la singgah...jarang dpt nk mkn ngn bdk2 umah sekali gitu...kami jarang2 kumpul sekali...ok la...sedap sume makanan...^_^..burpp...

Hari ni jgk selesai suda 3 paper tuk final exam aku...
huhu,nk komen lebih2 malas la pulak...
1 paper xcukup masa,1 paper ok,1 paper xleh nk concentrate...
mcm2...
ok la...tu je,xtau sbnrnya nak update ape...TILL THEN,SEE YAA

p/s:setelah bertahun-tahun lamanya tak kena ruam2 gatal2 ni,time exam pagi tadi kena pulak...hurm....jawab exam dlm keadaan gatal...bukan gatal miang buaya darat...tp mmg gatal betul la..haha...

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...