Sunday, September 18, 2011

Ganbatte kudasai minna-san !!

Salam...

Hujung minggu yg hurm....
yang biasa je...
masih dlm bulan syawal kan...
so open house ke-sana ke-mari la...
terima kasih la kpd Abg Yazeed (staff IP Core) & Syam (Member Silat)
kerana menjemput saya..^_^
utk Abg Yazeed, tercapai jugak hasrat saya nk tgk muka anak abg...
dulu lg nk tgk...tp xtau umah...
ni bila ada org nk tolg bwkkan...join r...
dah 2 bulan dia...huhu...cute !! macam pak ngn mak dia gak...haha...
alhamdulilah,setelah 3 tahun menunggu...dikurniakan cahaya mata jugak akhirnya...
rezeki tu ada, cuma sama ada cepat atau lambat je...

Tuk Syam,huhu..open house pertama tuk umah baru dia...
rumah dia tau...banglo tu...bkn umah org lain...huhuhu...
meriah ngn kambing seekor,ayam,udang,sotong,ikan....
sume BBQ...so sape tukang BBQ nyer?? kami2 bdk2 silat ni la...kecuali kambing r...
dtg awal, nyalakan tpt BBQ, yg pak2 sedara dianyer xjd...
so kami wat baru....serah pd kami je...haha...dah biasa benda2 cam ni...bak kata mereka2 ni,peringkat negeri dh kami ni...yg tak jadi tu baru peringkat sekolah je...haha...jgn marah...
nyalakan dlm keta sorong pun jadi...haha!
ramai gak ahli keluarga dia yg dtg...rasa cam duk kat kelate lak,sbb kebykannya mmg asal sana...huhu..yg paling best part fire meng-fire org baru declare...pergh, kena kaw2...dia xleh nk melwn...dpn mertua la katakan..kena sopan...
mmg sporting abis parents dia ni...leh kasi panggil ayoh ngn ma dah...fuu...kalu la aku dpt parent belah pompuan cam tu kan best...haha..ape2pun aku doakan korg berdua smpi ke jinjang pelamin la...

Open house ke-3, ptg td..open house tuk Pembina MMU la sng citer...makan sampai kenyang ler...skrg still kenyang lagi ni...btw,sory la kpd Gayong Melaka,xdpt nk gi Open House kat masjid tanah nuh..jauh sgt lak..gpun ramai yg nk exam esok...

so dipendekkan citer, aku nk mengucapkan GANBATTE KUDASAI MINNA ! tuk mengharungi minggu exam esok dan seterusnya...aku punyer pun xlama lg...lagi 4 hari...
study pun kejap on kejap off..ape nk jadi...dah akhir2 sem ni pun malas lagi ke?? aduhh...

Ape2 pun...GOOD LUCK MMU-ians !!

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...