Thursday, July 07, 2011

Transformers 3


Salam...
haaa...
semalam...tertunai la hajat aku yg sekian lama aku tunggu....
setelah seminggu aku sabar...
sabar dek kerana kengkangan masa tuk tgk citer ni..
akhirnya...
dapat gak aku tgk...
aku dh tolak tepi sume menda...
fyp,tutorial & kelab jap...
semata-mata nak tgk menda alah ni...
xleh tahan sabar....haha...

semalam gi tgk ngn member2 silat...
8 org semuanya....ni rasanya kali pertama bg aku tgk ramai2 cam tu...
sekalanya just 2/3/4 je...
so review aku...(ni personal review bkn secara umum or profesional nyer)

awesome !!!
mmg gempak beb !!
kebetulan lak dpt tempat depan kan...
rasa mcm kami ni ada dlm movie tu...
sbb dia ada wat sight dr pelakon tu sendiri....
betul la review2 org kat luar sana...
taraf cgi or graphic & sound sistem mmg bleh tabik spring r kat michael bay...
lebih ok drpd TF1 & TF2....lebih clear lg bila robo2 tu transform...
cuma dari segi plot citer...
ada r xkena situ sini sikit...
ada r perasan tu...

lagi satu yg aku suka pasal TF3 ni....
funny seyh...serius byk element lawak yg diorg letak...
menjadi lak tu....karenah si Sam Witwicky,Askar2 yg bertempur tu..
mmg xleh bla...
satu dialog yg aku xleh lupa...
"Kenapa Decepticon selalu ada senjata canggih2"
aku xleh lupa sbb ni biasa org yg tgk movie yg selalu ckp...
mcm citer2 action lain gak..yg jahat mesti kuat..yg baik ada lemah sana sini...
tgk2 org dlm movie tu sendiri ckp...adoi...xleh bla...

tp ape2 pun...mmg best r...rasa cam nk tgk lagi sekali...
yg semlm pun panggung penuh...!!
5 hall bukak tuk TF3 ni...kat Aeon Jusco Melaka..
pukul 9 mlm...dan semua pun penuh !!!
time kuar tu...pergh punyer sesak...
tu nk tunjuk sambutan yg dpt drpd TF3...
mmg puas hati,puas hati & puas hati la....huhu...

Ok la tu je nk citer...nk citer lebih2 kang tak best lak bg yg tak tgk lg...huhu...Insya Allah nnt akan post citer Jaulah ke Perak...wat masa ni malas lagi nk mengarang.....TILL THEN,SEE YAA

p/s: aku tunggu TF4 pulak...dgr kata 2014 nnt...xtau r...pasal tgk mcm TF3 ni dah last dh...sume dah mati...

4 celoteh:

aishah said...

ak sampai skrg xdpt nk tgk lg..bkn stakt smggu mnunggu..dr awl kuar dh nie..-_-'

Aizuddin said...

haha...ape lg...gi r tgk...
ajak bdk2 lain sekali...
aku teringin nk tgk kali ke-2 ni..haha

best3...

aishah said...

tu la..xde mase nk kuar..ak tgk trailer dia pon,da wt ak excited..sempt x nk tgk ni..harry potter da nk kuar..

p/s:kalu ko download TF3 nie..ad harry potter 7 part1 ke..share2 la ye..peace no war.

Aizuddin said...

huhu..
mmg aku nk download...
tunggu HD punyer

Harry potter 2 ni pun aku dh plan nk tgk gak ni...haa...

tp kalu tgk yg downloadnye feel dia tak sehebat kat panggung kalu citer2 taraf transformers ni...

rekemen giler2 ko tgk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...