Saturday, July 30, 2011

Diakhir Syaaban

Salam..

hurmmm...

tgh2 mlm ni update la sekejap..
skrg alhamdulilah....dah sampai ke hometown...
kali aku pelik,knp aku rasa cepat je nk balik...
ntah...sekalanya aku la paling malas sekali nk balik...
mula2 tu nk cancel la balik pasal minggu depan bakal membuatkan aku gila...
sgt2 pack...
tp bila dah terjanji ngn parents nk balik minggu ni...
terpaksa r tunaikan...xbaik mungkir janji...huhu...

selepas selesai kelas Com Sec...gi klinik jap tuk check2 ape yg patut...
mane tau ada benda dlm yg luka...kita xtau...
lgpun ada agenda disebaliknya...hahaha...
apepun,aku berterima kasih pd seseorg ni..duk bebel kat aku suruh gi klinik...
kalu x,xgi aku...huhu...thx ^_^...dh mcm mak aku sikit2....tp mak aku lg rileks n sempoi...haha!

settle sume pulanglah aku ke Temerloh...
berkaraoke sorg2 dlm keta...
awal2 lg dh masukkan lagu2 best dlm MP3 player aku...
supaya aku xboring smbil2 drive tu...
nak harapkan radio...jap frequency ada,kejap xde...leceh nk adjust...
mmg enjoy...haha...

sesampi dirumah..ape yg aku nmpk adalah durian 4 plastik !!
beli khas tuk aku...huhuhu...i like2...mybe aku ada ckp kat mak aku,
ngidam nk mkn durian..pasal lama xmkn kan..walaupun dh mkn kt Melaka...
nak rasa durian pahang gak...terbaik...isinya pejal !!! best...
tak cukup ngn itu, Rambutan ada,buah mata kucing pun ada....
OMG,...yup,aku suka mkn buah2an...
duk melaka xdpt merasa sume ni...huhu...

tp....
1 je yg tak berapa berkenan....
baru 1 hari balik...amek ko keta dh di modified..=.="
ayah aku ni mmg xleh lepa ngn keta...(dh tu minat dia...nak wat cam ne)
jgn ubah yg merepek2 sudah la...wat masa ni aku pn mmg suka ape yg dia tukar...
cuma.....ada satu benda yg aku xberkenan...
huhu...xpe2 nnt suruh dia tukar yg asal balik ...

hurm...mcm biasa r kalu duk umah ni...
xleh study...aku dh riso ni...
byk benda menanti menunggu depan...nnt2 la aku senaraikan...huhu...
dah r,xtau r nk merepek ape...hilang idea...ok,Chow dulu...Wasalam.

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...