Wednesday, January 26, 2011

Pertukaran Armor !!

Salam...

yeah...terdetik lak kat hati ni tuk tukar template blog...
lama dah asyik tgk template lama...
bosan lak kan...
tetbe lak teringat kat template yg dulu ACID RAIN...
yg tu la paling simple n smart penah aku tgk...
huhu..
tapi kali ni...aku dah tukar cita rasa lak...LIFE LINE lak tema yg aku pilih..
kat sini,ada jquery...part gambar kat atas tu...
haha...gigih gak aku mencari cara cam ne nk tukar gambar kat atas tu kpd gmbr yg aku nk...asalnya gambar lain tu...
takpe2 ni sekadar testing je...lepas ni kalu ada gmbar lain,aku letak kat situ...leh tambah lagi gambar...coding dia pun simple je...

ok la...TILL THEN SEE YAA ..^_^

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...