Friday, January 14, 2011

Happy Birthday Cikgu Zamir

Salam~~

huuu..
midterm Data struct semalam,menjadi penanda...
yang midterm aku sem ni suda abis!!!
tp.......

assignment still ada lagi...kena anta isnin n selasa ni...
fuuhh..
kena kerja keras start ari ni n esok dan juga lusa....
kasi siap sume menda...

byk lagi tak siap ni...pening bila nk detect error ni...huh~~

tp semlm nk dijadikan citer..lepas midterm...aku turun la training...
ikutkan hati taknak turun pasal nk siapkan assgnmnt ni...
tp memikirkan ari smlm ari special buat seseorg...
aku luangkan masa tuk itu...
semalam...alhamdulilah....dpt lagi sukatan pelajaran baru...
terima kasih cikgu...
berbual panjang jugak dengan beliau...byk yg diciterkan...
masa dia muda2 kat UKM...mcm mane beliau belajar Silat ngn Cikgu Idris kat UKM...
siapa partnernya...pengalaman buat persembahan....fuh...menarik..ada yg diciterkan...walaupun tgh buat persembahan tu,terluka sbb kena senjata...sanggup abiskan dulu persembahan tu...baru r gi hospital...punyer semangat...salute r...igt senang ke nk tahan kalu dh kena parang kat muka...nasib baik kena sikit...tu pun dh berdarah byk...

dikongsikan sedikit teknik2 setiap asas gerakan...terima kasih la cikgu...
abis je training...kami adakan surprise tuk cikgu...sebab ari semalam 13/1/2011 merupakan HARI LAHIR beliau...huhu...so kami jemput dia turun kat PS (sbb tpt training kali ni kat aeroart)...makan2 la kami disitu...terima kasih la kepada mane2 yg terlibat krna mengadakan majlis macam ni...bukan selalu kita buat...lagi2 utk cikgu silat kita ni...tahniah pada yang terlibat...maybe ni la salah 1 cara tuk kami hargai jasa cikgu...huhu...

sekali lagi...

SELAMAT HARI LAHIR
kpd
CIKGU MOHD ZAMIR BIN MOHA SHARIFF


semoga murah rezeki dan sentiasa berada dalam lindungan-NYA.

*****Sedikit gambar tuk tatapan******




***ni lak video sesi memotong kek***



btw,cikgu dah dpt surprise drpd isteri dia waktu dia mengajar kat sekolah(SBPI) pagi tu...wahh..sweet...sanggup isteri dtg bawak kek ke sekolah dia mengajar..masih romantik gitu~~

ape2pun...aku jugak yang untung...pasal dapat bawak balik makanan lebey...sume reject,pastu kasi kat aku....hurm...buat2 tolak tp ambek jugak...haha..smpi2 umah,amek ko...abis dh separuh...aku ngn afiq r tibai...hahaha...thx...

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...