Tuesday, January 11, 2011

11.1.11

Salam....
satu lagi tarikh cantik tuk tahun ni...
tp minggu teruk tuk aku n kwn2 lain...
pasal minggu ni minggu antar assigment bagai...
1 midterm lak hujung minggu ni...
tadi dah settle 1 test...
aku pakai buat je...tak tau la betul ke tidak..
tu pun nasib baik sedar ada careless mistake...
tp tu baru sedar 1...yg lain xtau r...
huhu....

1 assignment = tak siap lagi....data struct...ak
u takut tragedi dulu berulang lg...risao sbnrnya...tp berlagak cool je...huhuhuhu....tak start lg ni...xtau nk mula cam ne...walaupun dh bljr sebelum ni...hurmmm

1 lg assigment = on progress....huuu...ni la 1-1 nyer assignment yg aku wat bersungguh....xtau knp...aku tertarik la ngn cara membuat website ni...start week 3 lagi dah searching2 dah...mane taknyer assignment ni ko kena master or pandai 4 or 5 language computer [ html,css,javascript,php,sql + flash ] tu belum masuk yg jquery lg...waaaahh..mmg interesting r...sebenarnya dlm hati ni terpasang cita2 nak buat website sendiri n hack website sendiri tu...ni normally cara org praktis or nk tau website kita tu gagah ke x....aku masuk CEH tu pun sbb kat iklan ada mention pasal ni...tp bljr SQL injection je...x detail mane...tp apekan daya...aku xterer or paham sgt konsep basic co
ding2 ni...teori tu leh r ckit2...tp bila suruh wat..hancur...nama je budak IT...tp tak produktif...xpe la...aku harap searching2 ni tak abis sampai sini je r (sbb aku selalu x istiqamah...huhu)...
mcm seorg senior ni,dh ada company sndiri wat design2 website ni...saudara ijud..huhu...mantap r dia...


serabut bila coding ada error....

hurmm...dah r...tu je r setakat ni...btw,bersyukur gak ari ni...dapat belajar something yg baru...ni lebih kepada silat r...Rajawali 47 & Golongan 51...so ari ni kena hafal 98 gerakan...wahahaha...dah r baru abis midterm...masuk la menda alah ni...takpe2 masyuk tu...jarang2 dapat ni...kena hargai...ok r..setakat tu je r...sesaje menaip sbb tarikh ari ni canteeekkk....

yeaahh...maulana Mubarak...haha...td sesaje gi singgah kat clc tu..dpt chance pakai pakaian org2 besar kat arab...huhu...

5 celoteh:

Faiz Faiza said...

no wonder xnpk korang kt ukm td.

slmt b'usaha!

Aizuddin said...

ukm???
erkk??

**blur..

tp ape2pun...temakasih~~

yazid said...

11.1.11

hari manyak keje...
kenesiapkan minggu nie :P

Faiz Faiza said...

aizuddin, dak2 silat ramai kt game ukm ni tmsuk gyg um. akak tinjau2 kot npk korang smlm.

Aizuddin said...

owh...tournament kat ukm tu..
kami tak hantar org r sbb dah nak final...so biasa r..dekat2 final ni musim org anta assignment..
tu yg xleh nk bg komitmen dtg ukm tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...