Sunday, May 02, 2010

:: 20 ::


Ada ape pada tarikh diatas.....takde ape pun...just menunjukkan kita sudah lagi dekat dengan mati....so igt2lah sentiasa....
kali ni just menghilang di CLC 2011 je...smpi la bilik tu tutup....mmg tak berganjak pun...haha...hanya berganjak bila time makan n solat je...masih banyak nak kena catch up....sgt2 banyak....hadoyai....

tempat kul 12 pg tadi,bertempat di CLC,aku sudah pun 20 tahun...Ya Allah...dah masuk kumpulan 20-an lor....takleh ke nk still duk kat bhgn remaja...hehehe....rasa masih nak bernakal-nakalan lagi...huhu...

ape2 pun BEST OF LUCK tuk semua yang menghadapi EXAM ESOK!! FINAL EXaM sudah pun menjelma..!!
blogger-emoticon.blogspot.com
yok2...struggle.....!!

p/s: terima kasih bebyk buat yg wish blogger-emoticon.blogspot.com tu....terima kasih sesgt.....btw,terlepas drpd kena prank...!! hahaha aku suka2...

blogger-emoticon.blogspot.com

5 celoteh:

aPiHaSe said...

yuppy!

Zinnirah Al Jannah said...

Dah 20 tahun ek? Dah sebaya lah kite~ :P

Btw, happy birthday. May Allah bless you always. And All The Best for final exam. Semoga Allah permudahkan~ ;)

Aizuddin said...

haaaa!!
sebaya ker???
saya tgk muka akak mcm umur.........
teeetttt!!! hahahaha....

terima kasih kak~~

.: F@!n :. said...

terlepas din???terleaps la sgt..dendam kesumat tepung di muka aku ni masih tersa lg..hahaha..

Aizuddin said...

dia yg penting time detik 12 tu..
lepas drpd tu..
kalu wat,feel dia lain..

hahahahah

aku tunggu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...