Tuesday, May 04, 2010

2 paper sudah pun lepas...

Salam...

huhuhu....
2 paper dah pun lepas....
ape yg boleh cakap pada paper pertama pagi tadi...
hurm....boleh la...tp disebabkan coursework....aku menjadi ragu2....
hurm....abis je paper Physical Security...

terus ke tempat biasa....

cuba tgk2 balik past year Machine....sikit je buat....tak byk pun...
hafal yg tu je r....subjek yg paling aku rasa...ergghh...
nak tak nak aku terpaksa hafal...nak baca sume...mmg tak sempat...
so bila hafal ni...satu je side effectnya....tak faham...
so bila lupa,kita tak tau nak putar balik cam ne....
agak stress disitu....nak memahaminya aku terpaksa wat gambaran sikit...
bila tgk kwn2 study....especially Malliga n Mubarak...struggle diorg.....tgk kat raut wajah pun tahu,tgh down...mane tak nya....aku pun di situasi yg sama ngn diorg....faham...
kalu score mcm mane pun...peratusan dia sangat la sikit....
so bila jawab final tu motivasi diri tu kenalah kuat...kalu tak...payah(aku pun tak lepas part ni...(-_-'')
nasib baiklah yg kuar tu sume dalam past years....kalu tak ...mmg lagi tak leh jawab langsung...
huhuhu...ape2 pun bersyukur la ngn ape yg dpt...tu sume ketentuan Dia....
ape2 pun jwb Machine ni tak seronok pasal kita tak leh nk citer ape yg kita paham....sia2 r belajar satu sem ni kan? huhuhu....

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...