Tuesday, May 04, 2010

Mereng2 sebelum Final Exam...

Salam...

sesaje nk update....

telah berlaku kes pembunuhan dirumah aku pada pagi isnin semalam...

mangsa adalah seekor tikus yg hidungnya mancung cuma tak de pipi je..

kebetulan bangun2 tido ,dengar bunyi bising2 kat bwh sinki...bila tgk..

owh...mangsa telah pun termasuk dalam Jerat Melawis 6...

sudah lama kami memburu malaun2 ni....tak silap aku mcm ada 1 family...

ntah r..

bila dah ternampak tu...terus r nak apply ape yg belajar dlm CSI..hahaha..

ape yg akan berlaku bila polis forensic jumpa mayat?? haaa...itu juga yg aku lakukan...

alang2 belajar physical security tambah2 nak exam selasa ni....so...apply r...(walaupun jauh konsepnya lari)...

ni la tempat kejadian tersebut....polis(aku) perlu memastikan tempat clear....

kita zoom sikit !! haha

ni tempat terakhir mangsa pergi...

benda alah ni mmg berkesan..!!


untuk maklumat yang lebih lanjut ,tgk la video ni...hahaha

video

p/s: jgn pedulikan sgt post ni...mereng2 sebelum exam...otak tgh ligat nk merepek.....

8 celoteh:

..: nurafaz :.. said...

ko xrase kejam ke tabur bende tu.. sian die

Aizuddin said...

kejam...?kalu dia kencing merata2...
tak pasal2 aku dpt penyakit kencing tikus...

tu pun mcm kejam gak...hahahha...

tak pun kalu dia lompat kat baju ko mcm mane ko rasa??? kejam tak??

huhuhu

..: nurafaz :.. said...

x pernah alami lagi situasi tu..

smpat mengucap x die.. sian die

Aizuddin said...

haa...tak pernah rasa...
takpe2 nnt rasa r tu...silap2 main kejar2 satu umah..

tak sempat lak aku tyer dia wkt tu...
dah mengucap ke belum...


owwh...kesian kat dia je...dia wat sepah2 kat bhgn tong sampah umah ni tak kesian lak...ish2...huhu

.: F@!n :. said...

ko letak apa din??sabun???tak elok main sabun din..hahaha...sybas dah dapt tngkp penjenyah yg d knhndaki..tp tu bru kuncu2 dia..ko kna tngkp taiko dia...

Aizuddin said...

aku letak softlane la....
nak main ape guna softlane...
lembut la jdnya nnt...
hahahahha....

ni kira bapak kot...
ada anak tuk diburu...huhu

Wan Haffiz said...

jgn kecian..klu ak, gune perangkap yg lebih kejam..smpai patah ekor die ke..pape je la...janji dahsyat,,huahua

Aizuddin said...

kalu guna yg perangkap yg terburai terus tak best...
dia mati terus....

kita seksa2 r dia dulu...
tu baru best...

hahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...