Friday, May 21, 2010

::SS::

Salam...

agak malas nk update cuti2 nih....
huhu...
sebenarnya menunggu gambar drpd aleep baru nk update...
tapi lama sgt la pulak...
hurm....
ape yg berlaku yek??

huhuhu...
pada hari ahad lepas aku,Aleep & Apis berserta ngn Bunga Raya girls menuju ke Klebang....
masing2 teringin nak pekena Klebang Coconut Shake kan...terutama Bunga Raya girls...
tour ni telah di plan oleh cik Nurafaz dan di approve oleh kami...(wah..mcm org besar lak)....
pd hari tersebut program Tour to Klebang(TTK) terpaksa di drag masanya oleh kerana menunggu 'VIP' turun ke Melaka menaiki 'pesawat KKL1344'....agak lama jugak la...tp takpe...gua tunggu jua....

akhirnya sampai jua di Klebang.... selepas tempuhi dugaan yg mencabar,pelbagai jenis meteor ditempuhi,elak sana sini,pelbagai bunyi2 hon ditembak ke kereta kami demi menunggu pengikut dibelakang,hujan batu abis direnangi...(kononnya la...nk kasi citer sedap sikit)...

kami menunaikan kewajiban dulu sebelum 'agenda' sebenar dimulakan....selepas solat....
haaa....'agenda' tersebut bermula....ape 'agenda' nya?? hihihi...membalas dendam terhadap aku...
senang citer meng'qada' birthday prank yg lepas.....aku dah dpt kesan sejak mula2 sampai lagi....segala pergerakkan anda aku perhatikan....bertambah konpem bila ayat yg kuar drpd mulut Aleep.."ko gi ngn apis dulu,aku nk jumpa bebdk ni jap"....hah!! mmg betul firasat aku...hahaha...so, bermula la 'agenda' kami tu...dimulakan ngn aku memanjat pokok di pantai tu...hahaha...n then,kejar mengejar pun berlaku....ambek ko ke hujung sana kehujung sini kejar....pancit sumer...hahaha...last2 serah diri r....tak sporting lak nnt...tp still bergelut jugak maaaaa.....selepap!!! tepung singgah kat muka aku,dan2 je tgh bukak mata...gelap dunia kejap...merasa r buta kejap...hahaha...diteruskan jugak dengan ditolak masuk kedalam pantai....yg tu takde hal...mmg nak hajat nak mandi pantai pun...hehe...so bermandi manda la kami disitu...

"SELAMAT HARI TUA" itu la yg tertulis di atas kek tersebut....terasa tua sgt la tgk ayat tu..padahal muka still muda lagi(bg nama yg tertulis kat kek ni)...waaahhh...

hari tersebut...2 org diraikan....aku n ecah....bulan 5 la katakan....yg tak pueh hati asal dia tak kena...mane leh...at least kena r sikit....thanks to all my frens...walaupun ada yg tak dpt dtg(Faain)..makan2 la kami disitu...thankz pada yg menyediakan sume makanan dan sume benda....so kami akhiri TTK kami dengan SALLEH SATAY..!! satu melaka mencari mane tpt satay...ni sume gara2 bunga raya girls yg mengidam sgt makan satay,abis org melaka di msg, di call tuk cari mane tpt jual satay....punyer bersungguh kami cari...thanks to Aleep..(^_^)..belanja kami...takpe2 lain kali yg lain lak belanja...ikut turn...

ini dia....Salleh Satay..!!

kita zoom out ckit....aaaa....ada kuah sekali...nyum2...slurppp...meleleh air liur...sedut balik...

ape2 pun TTK ni mmg menyeronokkan walaupun seketika....terima kasih la tuk sume kwn2 yg meraikan...next pulak,kita tgk,sape yang kena....!!!
blogger-emoticon.blogspot.com

3 celoteh:

.: F@!n :. said...

thats y la din b4 aku balik rumah aku minta maaf byk kali cz tak dapat p..mls aku g tau sebb apa aku minta maaf, kang tak jd pl prank dorg..haha..pape ang kna gak kan prank..mana leh terlps pakcik..pakcik dah tua...hahaha...

p/s: moga ukhwah kita sume sampai ker syurga...amin...

Aizuddin said...

ecececei....

mmg kena r...
redha je r....

p/s: amin...

..: nurafaz :.. said...

next person lak ek..erm...

pepun..really tima kasih tuk satay tu. nti kita realisasikan impian BBQ kite tu ek..insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...