Wednesday, March 10, 2010

Komik


Salam....

hurmmm...sudah 2 hari aku mencari komik yang adik aku nak ni...
haha....dari mula2 sem dulu lagi tak abis2 suruh aku belikan dia komik Detective Conan...
tetbe lak dia minat nak baca komik...aku pun tak tau kenapa...aku tak kisah pun kalu dia nk baca buku komik....sebab bagi aku komik ni pun menjana minda jugak...tambah2 lagi aku tgk adik aku yg ke-3 tu jenis yang suka melukis.....suka sgt lukis tu lukis ni....so komik ni pun salah satu bahan tuk galakkan dia nak melukis.... sbb.....aku pun cam tu gak..!! hahah...dulu minat aku nak melukis ni tercetus dr tgk citer kartun n komik r....dah lama aku tak melukis...keras dah kot tangan...tp tak lawa mane gak....dulu time sekolah rendah agak kronik gak...sampai wat komik sendiri[igt lagi time tu tgh hot citer digimon]...hahaha..tapi separuh jalan je...sebabnya kena rampas ngn cikgu pasal wat dalam kelas...hahaha....gua tak kisah....buat donno suda....waktu di MRSM pun aku sebilik ngn org yang minat melukis...mmg gempak dia lukis...detail giler kalu dia wat tema cyber...aku tyer dia mane dia belajar....ape yang dia jawab? dari komik r...siap ada keratan2 helaian komik or cara2 nak melukis(biasanya ada dlm komik gempak)....tgk...kekdg komik ni pun ada kebaikan jgk...tp ibu bapa kebykkan pandang negative di jer....

bagi aku,aku tak kisah...pasal aku pun komik collecter gak..huuhu....hurmmm....malang nyer setelah 2 hari cari...komik tu tak kuar lg tu bulan ni...siap bwk bdk ni sekali kat kedai buku...takpelah...aku beli kat melaka la nnt...memandangkn aku dh pun sampai kat melaka dah pun....nnt aku belikan....


koleksi2 buku komik NARUTO ku...hahaha..beli buku free cd...tu tak cmpur cd yg dia kasi lg tu...hahaha...

2 celoteh:

LepLop said...

banyak nak mampus komik koo.. peh3.. aku byk buku2 macam engineering ke... buku2 cam tu la aku byk... hehehe

Aizuddin said...

alah...poyors r ko.....hahaha
ko tak tgk syafiq joe lg...byk gak dia nyer...komik detective conan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...