Saturday, October 31, 2009

Gayong Gathering at MIBC

Salam

pagi tadi Silat Gayong buat mcm aktiviti utk permulaan SEM.....
just nk kasi bebudak ni rileks....enjoy sesame ahli.....
asalnya ni plan last minutes jgk la....tapi alhamdulilah...
sepanjang aktiviti ni smooth jer....tanpa ape2 masalah....syukur....
teringat kata2 senior aku ni...."kita wat je keje semampu boleh,walaupun last minute....jangan kita just merengek je..kerja tak jalan...kalu boleh kita dpt jadi mcm bila kasi kerja last minute pun dpt buat ngn smooth...tu mmg org pro r.. tapi jangan selalu last minute la...hahaha"

best la game tadi...actually sehari sebelum aku,vice pres & S/U aku gi ke MIBC(Melaka International Bowling Centre) tuk booking tempat kat situ....duk merepek2 kat situ...abg tu kasi diskaun...best giler....tp sebelum nak dapat diskaun tu kitaorg duk bincang byk kali jgk r nk tukar bentuk game....brp kali tukar...last2 stick pada asal...ada 5 group n dalam 1 group 3 org.....dan paling aku igt kata2 abg tu "korang jangan buat macam2 JURUS kat lane aku,nanti tak pasal2 rosak lane aku"gurau dia.....tau lak dia pasal jurus2 ni..hahaha

Kami pergi ngn 3 Kereta...dan sume sekali 15 org ahli yg dapat pergi....alhamdulilah kumpul kul 10..10.15 pergi n sampai sana tunggu diorg bersihkan lane dulu...kebetulan lak pada masa tuk FIST MMU ada wat tournament bowling jgk....terjumpa la lecturer(Mr Suryanata) aku SEM 1 duk main bowling, staff2 Lab kat FIST pun ada....ramai jgk geng2 diorg..mmg kebetulan...Game start kul 11.00...kumpulan2nya ialah...

Team 1(Nurul Ain,Najiah,Sham)
Team 2(Aizuddin,Chu,Azu)
Team 3(Daniel,Nik Zarizi,FarAhin)
Team 4(Rahim,Rijal,Shy)
Team 5(Tashya,Wanie,Amir)

Tahniah kepada best player kita SHY...walaupun first time main...tapi dapat no 1...
Tahniah jugak kat Best Group TEAM 4...

hahaha..aku?? dapat tempat ke brp?? rahsia...tp ckit lagi nk kejap Group yg menang ni...hish....takpe2 lain kali kita wat lagi jika diizinkan Allah.....

masing-masing tgh check tempat ..."lane mane aku ni?"kata chu...haha"lane ko kat sana r"kata Daniel

Set up Bola....mane satu bola nk pilih...hmmmmm

Baling Abg Nik kita dengan bersahaja..
Farahin ingin memulakan balingan...
ape yg si Rahim tunjuk kat Rijal tu?? lupa nak amek gambar Rijal....kamu main agak lucu sihhhh...macam2 style dapat dilihati...
Amir membuat balingan dengan Macho sekali..hahaha

Skor group kami tuk last game...first game lupa nk snap...wah3...

Semua ada ke ni?

wah2..happy semacam jer....si Amir n Daniel takde....? mane diorg??

p/s: seronok tgk sume happy....maybe ni program last tuk aku...hahaha....aku rasa dah tiba masa tuk aku berehat kejap r....masih dalam Dilemma~~~byk benda nak kena settlekan...baik tuk diri sendiri dan jugak masa depan....TILL THEN, SEE YAA

6 celoteh:

ChU said...

kenapa ko kata nie program terakhir ko...?best giler la main bowling....kalah pun tak kisah..janji semua happy

Aizuddin said...

hurrrrmmmm.....

Nurfarah Nazirah a.k.a Vampire Nixira said...

kem salam sume. aku rindu...

Aizuddin said...

ok....ko post jer kat komen blog ni...mesti ramai bdk sikat baca...hohoh

zang said...

dak sikat????
wahahahhaa

Aizuddin said...

saje je wat typing error kat situ...hohoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...