Tuesday, October 27, 2009

Permulaan SEM II..

Salam....

skang dah masuk SEM 2....
wah2....duk pusing2 kepala tgk2 dah masuk SEM 2 dah...
kali ni amek 3 subjek lak...harap2 dapat fokus r...
tp apekan daya...sehari sebelum start kelas dah ada meeting n diketahui ada masalah...
perghh..belum ape2 lagi dah kena pikir tu pikir ni..tp serah kpd member cina aku je r(direkter program)...aku pikir rancangan aku tuk SEM 2 ni lak....ape yg aku nk wat tuk Silat dan jugak pelajaran aku terutamanya....

result nk kuar x lama lagi...gerun seyh....takut...tak sanggup nk tgk result...harap2 ape yg bro taufiq(pak arab) betul la....td jumpe dia n dia ckp aku akan dpt 4.00(aku anggap gurau jer tu..x pernah dpt nyer)..sbb time final dulu selalu study ngn dia jgk r...dia study kat masjid aku pun kat situ....

skang 2 kelas dah masuk...Discrete Structure & Malaysian Studies....Discrete ni mcm pening2 gak...tapi basically sama n sejibon ngn Digital System jer...utk mula2 la....utk Malaysian Studies, hurmmm ok la....dah buat group....adui...MIRA...sanggup ko menyeksa batin ku...hahaha...yg ko cari sume pompuan n aku seorg laki apesal.....dah gaya womenizer lak aku ni...nk dtg meeting akan dtg pun segan nnt....x kisah la...bkn selalu bergroup ngn sume pompuan kan..(padahal sokmo x penah miss..)hahaha...nk wat camne...golongan sikit la katakan...hahahaha,,,,layanzzzz...

xkisah la...asalkan sume assignment sume buat.....

TILL THEN, SEE YAA..

p/s: btw..nk wish dalam blog ni...HAPPY BIRHTDAY kat Rabiatul Adawiyah a.k.a Kak Ada....
moga2 dirahmati n bahagia ngn org tersayang disekeliling....

11 celoteh:

..: nurafaz :.. said...

wah..
capital ko wat aku nye nama tuh..

rilek la uddin..
bukan slalu ak dera batin ko kan..
ala depa tu sume ok seyh..
lagipun.. tetibe je dtg kat kitaorg ckp nk carik group..
tak ke seperti durian runtuh..
muka ko pun muke redha je..

maaf ek.. hope group ni akn wt ko hepy.. hahahahahah..
kita akan speaking sepjg mase!! ^_^

Aizuddin said...

muka redha r pasal ada org putih yg boleh tahan lawa...
cewahhh..nmpk sgt kebuayaan darat terserlah...hahaha....

bab speaking tu yg aku lemah selemah-lemah badan tu...
2-2 foreigner tu mcm hebat jer...

harap2 happy r dgn group SEM ni lak...

ape mksd ko bkn selalu seksa batin aku....bkn ke wkt sem lepas subjek mandrin ko,nadiah & hajar dah seksa aku ker...?

..: nurafaz :.. said...

oOo...
ala..
depa pun sama je level ngn kite..
alih2..
ak jugak yg tak tahu ape yg mereka ckpkan..

hohohohoho...
tu tuk dapatkan full marks..
tp dh nasib tak dapat..
lgpun ko sorg je kumbang time tu..
so.. amik kesempatan..

hahah.. klu lah melawis tahu nie.. best nie.. ngeh3...

ko amik ek yg bental tu.. tetibe lak ilang time presentation

Aizuddin said...

amek kesempatan pun ikut otak jahat aku,aku yg untung....
mane ada aku amek bantal tu..!!
eiii
keje giler bantal tu aku nk wat peluk or tido....
kalu aku wat tido bantal tu, mmg aku tido dalam keadaan bulu roma tegak sepjg malam la jwbnyer...

..: nurafaz :.. said...

ko suke kan sebenarnye wt bende tu..

eleh2...
malu2 la plak..
ok ape..
klu x nk tgk bulu tegak..
cam exo ckp..
cukur sume... hahaha.. cam awal..

tgk la plak ape ak nk wt sem nie.. haha..
prepare je ek uddin

Aizuddin said...

kalu cukup sume tinggal ape jer...
lain la kalu lebat giler2 mcm org yg ko mention tu...hahahah
tak pasal2 dia kena....

wei...tolg sikit...mane ada presentation SEM ni....kira aku lepas r...hahahah

..: nurafaz :.. said...

dah tu..
ko xnk tgk bulu tu tegak kan..
cukur je la..
hahaha..
ko yg mule dulu ar..
aku teringat je..
haaa...

insyaAllah ade..
depend pd lecturer..
nk wat atau tak..
haha

Aizuddin said...

pulak aku lak yg mula...
ko yg ckp dulu...
hahaha...

lecturer dah ckp x present...
just hantar folio jer...

hahahahahahah(ketawa ngn megah)

..: nurafaz :.. said...

haa sudah..
slh aku plak..
&_&

tu lec yg nk resign..
lec yg bakal datang nie...
x ckp pe2 lagi..
[giler mengharap]

Aizuddin said...

insya allah...
lec yg baru pun x jgk ckp ape2 nnt....

ni nk kena wat solat hajat kejap ni...

..: nurafaz :.. said...

hahaha...
no komen..
prepare je din...
xde nyesal nti.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...