Sunday, October 18, 2009

Cuti Sem.,,hmmm

Salam...
dah lama giler tak update blog...
sampai ada yg tyer ni...hahahah
rileks2...cadangnyer nk update pasal Tournament silat Di UM ....
tp memadangkan kelajuan internet di rumah 'mengalahkan' speed Clark Kent Berlari...so susah sikit nk upload gambar2.....

ape yg aku wat cuti ni..?? xde ape sgt...
balik umah pun lambat n nnt nk kena dtg Melaka awal...
so cutinye ada la kureng dr seminggu....tapi tak kisah pun...
duk umah pun menghabiskan beras je kan.....
haaaa....
sedar tak sedar dah 2 season citer Smallville aku abiskan....wah....
dalam masa 3 hari tak silap....1 season ada 21 episode.....1 episode dalam 45 minit average dia...hmmm mmg 24 jam mengadap laptop je r...hahaha...

hmmm xde ape la nk story morry kat semua....yg tau, bosan duk umah...kekwn sume ada kat ipt masing2....wkt raya ari tu tak kasi cuti lama2..tak sempat nk beraya ngn kwn2....hmmmm..

TILL THEN,SEE YAA

2 celoteh:

.: F@!n :. said...

hahaa samala ngn aku...ko mmg teamate smallville aku..aku dah masuk season 4...

Aizuddin said...

halammmakkk...
aku dah khatam season tu...
skang masuk season 5...
tp malangnye dvd aku tersekat dlm pc umah aku...
terpaksa tangguhkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...