Saturday, November 26, 2011

Awal Muharram 1433 H

Salam...

hurm...dah masuk tahun baru dlm Kalender Islam...
Selamat Tahun Baru !!
Salam Maal Hijrah...

lama dh tak update...
agak stress kebelakangan ni..
mcm2 konflik dlman terjadi yg menyebabkan malas nk update..
so aku update r sikit ape yg buat ari ni...
Race for Green !!!
mcm explore race r..
cuma dalam kuantiti yg besar...
aku n member2 tak melepaskan peluang ini..
YTM nk sponser...so kami join !!
semua IPT besar join gak..
mmg ramai r peserta...nak masuk ni Yuran Pendaftaran RM500...
so boleh xpect la kan hadiah2nya...
hurm...tp jgn harap sgt nk dpt sbb ramai yg join...
pengalaman tu yg kena hargai....
aktiviti2 dia mmg menarik dn bleh diguna pakai...
soalan2 dia bagi aku ssh gak...payah nk teka...
daripada MMU -> Jalan ke MITC -> Sekitar MITC...
semua ada aktiviti...
plus,kami pun berpeluang tuk tido kat Hostel MMU !!
lama kot dh x tido situ...2 tahun lebih...
bila lepak tu,timbul balik semua citer2 time kat hostel...
mmg nostalgic...skrg dh selesa...tak mcm dulu...
harga pun dh up sikit...tp bg aku berbaloi lg r kalu kondisi tu dikekalkan...

ok la...xnak berceloteh sgt...ada 2 benda nk kasi tunjuk ngn semua...
1st,perihal Doa Awal Tahun & Akhir Tahun...
ada diketengahkan waktu khutbah jumaat lepas..
dan ini link tuk semua baca...harap semua baca dan fahamkan...


 ni salah satu sumber yg boleh dibaca...ada banyak lagi...dlm youtube pun ada...boleh google2 sikit...

2nd...ada video khas tuk semua...tugasan usrah kami..huhu...terima kasih kpd semua yg bg kerjasama ~~


mau tido awal kali ni...Till Then,SEE YAA....

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...