Sunday, October 02, 2011

Adventure begin

Salam...

Ari sabtu tanggal 1/10/2011...
berakhir sudah Sem 1 aku tuk Delta ni...
paper Database Security melabuhkan tirai sem aku kali ni...
alhamdulilah....Paper ni ok ckit berbanding 2 paper sebelum ni (System Analysis & Network Management system)

aku letakkan harapan tinggi sikit kat paper ni...harap sgt paper ni boleh backup 2 paper aku sblm ni...tu pun kalu ada rezeki la...memandangkan coursework subjek ni pun memberangsangkan...kali pertama dlm sejarah dpt markah cam tu...hampir lulus sblm masuk exam...syukur sgt2...

Kali ni tempat study aku di library...huhu...setelah 1 tahun lebih tak masuk library,2 minggu lps ni la tpt aku selalu jenguk...nk usha2 la katakan..haha..bukan sahaja kat libry MMU tp kat libry Negeri pun aku tibai...nk try suasana2 berbeza la katakan...tiap2 sem aku tukar tpt study...nk merasa sume...akan dtg aku target pantai lak !! haha...study tepi pantai...boleh ke?? aku rasa note sume hanyut ke laut jwbnyer...

Setelah abis exam aku wat ape?? xde ape...ni la kali pertama aku xtau nk wat ape lepas Final...
selalunya ada je rancangan nk ke mana or nk kena wat kerja ape2...tp kali ni xde ape...boring...baru 2 3 jam kat umah..dh bosan...maybe ahad r baru ada perancangan..huhu...

Nak melancong??? huhu...dh dgr khabar yg elaun masuk lambat sem depan...maybe akhir bulan..so berjaga-jaga la kami...dh kering skang ni..nk tunggu akhir bulan...huuuu..mana nk cekau duit pun xtau...1 cara je...duk umah hometown je !! tu je cara nk save duit...hahaha..tambah2 dh ada benda aku kena sara sendiri...mmg makan byk duit la(minyak je pun)...hai la miss viva...kamu ni dh watkan aku overbudget tau x...syg punyer pasal...xpe la...balik hometown ni dh ada dlm kepala otak ni nk tmbh aksesori tuk ko ni..haha..tgk dulu cam ne...

tp aku xleh rileks sgt r, pasal pengembaraan baru nk bermula !! (mcm tajuk movie upin ipin or iklan aiskrem padlepop lak)...menakutkan....mmg konpem FYP II + 5 subjek major & core....asalnya was2 lg...tp dh jumpa sendiri ngn Deputy Dean a.k.a supervisor fyp aku tuk mintak pandangan time study week dulu..."it depends on urself,how can i give advise to u....it depend on u"...jwpn dia dgn pantas...belum sempat aku tunjuk study plan or ape2...soalan pun xdan nk abis terus bg jwpn gitu...huhu... kecewa 3 saat tau x...igtkan dpt la kata2 perangsang ke ape ke...nak ajak berborak ke...hadui =.=" org sibuk..nk wat cam ne kan...
tyer dia pasal kalu final year appeal subjek tuk sem 3 nnt konpem dpt ke?? sbb penah dgr drpd kwn,kalu final year konpem dpt subjek appeal tu...jwb Dr.Lau "no,better u jgn drop nnt extend"...tu yg nekad aku amek sume tu...sbb part2 approve appeal subject ni dia la...so kalu org kuat ckp camtu...ada sape leh lwn ke?? haha...

ok la...dah pagi...lama duk melayan "bdk" seorg td...lama ke main boraknya...hadui la...abis idea nk update blog terbantut....nnt update lg...TILL THEN SEE YAA.

3 celoteh:

aishah said...

seyes??msuk lambat ke..

Adawiyah Ahmad said...

study tepi pantai din??..ehe..kak ada penah wt! cuba la~:D

Aizuddin said...

aishah: ha'ah...ada org yg gi rumah terbuka ytm ari tu bgtau...lupa lak pegawai ytm mane yg gtau..tp dia suruh smpi ke student2...elaun masuk akhir bulan 10...

k.ada : haaa dh try?? best?? mmg lama dh nk try,insya allah akan dtg din try...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...