Saturday, July 24, 2010

Baby Khaleeja Irdina









Salam...

alhamdulilah....
sekarang sudah bermula cuti midterm utk warga MMU..
selamat bercuti diucapkan kpd semua...
nmpk jelas la...muka masing2....ceria je bila nak balik..
masing-masing excited...
aku?? hehehe mcm biasa r...di Melaka la tptnyer...
x se-excited mcm yg lain...
insya allah,Balik la nnt...

ape2 pun...hari ni aku mengisi hari pertama cuti midterm ni dengan menziarah senior aku yang baru je kawin beberapa bulan yang lepas....
kalu dulu pergi sbb tolg buat persembahan silat skrg alhamdulilah mereka(Kak Jaja & Abg Daus)
dah pun menimang cahaya mata mereka....Khaleeja Irdina namanya...
kecik je...mmg r...baru 2 minggu kot...mereka ni senior silat di MMU...
so ,aku,Abg Akmal,Abg Nik & Kak Ada plan la gi umah diorg....
syukur bila tgk bayinyer sihat walafiat...
sebelum smpi ke rumah mereka,aku n Kak Ada dijemput oleh Driver kita(Abg Akmal & Abg Nik Zarizi)...wah...sempat la beli buah tgn utk baby tu...^_^...

from me..(^_^)...heh heh heh....nak tgk baby pakai satu hari nnt...

Cute n kecik je babynyer....malangnyer dia tido je memanjang....puas dah kejut,tp tak bangun2...lena sgt tido tu....kalu bukak mata pun sekjp je, pastu tido balik....mama n papa nyer gerak pun tak bangun2....




tgk tu,dah angkat pun tido lagi...kata papanyer mandi pun dia tido gak...hehehe...malam berjaga la pulak...

Sweet kan?? hehehehe...moga2 gambar ni jadi realiti la satu hari nnt...Amin...

haaa..tu dia...mengeliat...lepas tu smbg tido balik..


di manakah ini?? hahaha...First salary Abg Nik..!!! yaaa...dia belanja...best2....aku pun nak wat cam ni la nnt...first gaji belanja kwn...tp tak tau la sape bernasib baik nnt...kah3...ntah2 aku belanja diri sendiri nnt...


alhamdulilah...perjalanan ke KL akhirnya berakhir...suda di Melaka pun skrg...kalu ada masa,kami ziarah lagi...huhu

Tahniah kpd Kak Jaja & Abg Daus...moga2 dpt mendidik anak utk menjadi Insan yg cemerlang!!
p/s:konfirm masuk silat ...siap dah ada partner ngn anak senior silat lain...wah..

2 celoteh:

..JiHa.. said...

Subhanallah...comelnya budak ni! :)

Aizuddin said...

mmg cuhmel !!! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...