Wednesday, December 23, 2009

Update sikit..

Salam...

huuu..lama tak update rasanya....
alhamdulilah dah 2 paper final aku dh lepas jwb....
tinggal lagi 1 paper je lagi....
cabaran bermula bila start abis paper ke 2....sbb paper ke 3 aku ni kira cam last2 jgk la...24 nnt...walaupun ada lagi yg akan periksa time holiday nnt mcm 28,29,30...dek kerana policy exam yg baru ni....so,bila ramai kwn2 dah abis...kita pun mcm terikut2 diorg jgk r...haha...jd cam malas jer...tp paksa diri la wei....satu je lagi paper...kira bersyukur jgk la ada jgk masa tuk revise sume topic....revise2 jgk...tp nk kena memorize yg malas ni...

huhuhu...td baru je abis download HOME ALONE 1,2,3,4...huhuhu..tetbe lak nk download citer tu sbb teringatkan krismas tak lama lagi.....aku tak tgk lagi citer ni kecuali no 3 nyer...so tu yg bersemangat mendownload ke 4-4 movie ni...huhuhu....

dan td baru mereleasekan keserabutan sikit dengan menonton spontan...huhuhu...sakit perut ketawa tgk citer ni...dalam byk2 game...game yg paling aku suka tgk pembaca berita berkepala 3 & demostrasi...mmg kelakar abis ...ni aku selitkan sikit videonya...

*suka tgk gelagat din beramboi yg gila2....



ni satu lagi.....




ni lak tuk game demostrasi...utk episode ni..aku terkejut gak tak sangka Que Haidar bleh wat lawak....dari segi tukar2 emosi..mmg dia expert,,,nama pun pelakon kan....




sikit je nk update....ok...TILL THEN ,SEE YAA...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...