Thursday, September 10, 2009

Iftar Bersama BE & Badminton

assalamualaikum....

haaa...
hari ini ada iftar bersama biro Ekonomi....
kami berbuka puasa di tempat yg diberi nama D nangka....
tp sebenarnya berbuka puasa dalam kereta dulu sebelum smpi situ...
nak amek 'barang' punyer pasal......sampai2 situ solat dulu...
n baru gi kat meja makan.....tgk sume dah sedia...tinggal nk pelahap je....
sabar je....si ijat order choclate shake....sape yg terliur?
aku ngn abg Zulfazlizan jgk yg terliur dulu mklum la benda alah tu kat sebelah kami je....
tunggu kebenaran je nk kebas...bila dapat ape lagi...Abg zul dulu rasmikan pastu baru aku...hahahah

overall ok r majlis ni....
n di situ tetbe ada surprise....
kebetulan hari ni 10/9 ada birthday salah seorg tanzim BE....
iaitulah KAK SUHAILAH....so plan NAZREEN nk sambut wkt iftar ni....
bertuah dapat junior yg care pasal senior....tak gitu....aku just bagi cadangan part tembak2 tu jer...hahaha...ikutkan nk baling something mcm tepung ke manggi ke batu ke kan....hahahah...tp tempat makan kowt..tak leh la baling nnt tak pasal2 masuk ke dalam pinggan org lain yg nk berbuka...tak ke kena kejar aku satu D Nangka tu....huhuhu...

ni ada gambar yg sempat aku snap...agak kabur kerana kamera murah jer....
tak kisah la asalkan ada.....

Hai Abg Zul Senyum dia lebar semcm...hensem gitu...(dah puji ni kena belanja saya makan ni)

ni bahagian muslimat...ingatkan sikit je yg dtg tp ramai lak...ni sume muka2 lapar ni...hahaha jgn mare....:-p
Jeng jeng jeng....hai tawan tawan....saya ada kek ais krim ni....ni la 'barang' yg kami amek tadi....
haaa ini diA birthday girl kita....moga2 murah rezeki d rahmati Allah....dah tua dah cuma tak de janggut je(mmg la)....hahaha

haaa yg ni selingan...depan tu pakar ekonomi Malaysia...dari dalam keta tak abis2 supply demand supply demand...benda tu je yg kuar...teori yg di belajar la tu dlm lec..amek akaun la kata kan...

Lepas kami tarawih...Kompleks Sukan Batu Berendam lak destinasi kami....main badminton..!!! wooohhh dah lama aku tak main badminton....kejap je dah keras tangan....tak pe lepas raya ni boleh bawak racket n main kat depan umah....main tadi tak berapa puas lagi....tak letih sangat...tak pe lepas ni bleh wat lagi....tadi dpt peluang smash kena hidung abg Fadhil..hahahah....sory....hilang mancung hidung tu.....Muslimat pun turut bermain sama....sama2 kita kuarkan peluh tuk jadikan minda ini cerdas....agak2 berapa la korg turun berat tadi yek?? dgr kata naik balik time sahur nnt....itu kita tunggu dan lihat....hahaha...
kak Wani pun turut tak ketinggalan bermain badminton...syabas.....aku tgk sekali imbas sume main mcm timbang2 jer....cam ne nak masuk MMU Olimpik ni....terkinja sana terkinja sini...pastikan lepas ni ada wakil muslimat dapat emas dalam MMU Olimpik dalam Badminton...tak mustahil.....

sekian wat masa ni...TILL THEN, SEE YAA!!

2 celoteh:

Anonymous said...

salam..

Wah..Tercabar nie..hihii..Tadi kami test2x jer dulu 2..itu baru tgk sekali imbas 2..tak tengok 3,4 kali imbas..hihihi

p/s:Tunggu emas dari akak yer...pantang mengalah nie..hihihi

- sis 6 Dahlia -

Aizuddin said...

saya takut tengok 3 4 kali imbas nnt takut jatuh time main tu sy tak tau....hahahaha...

ok saya tunggu pingat emas dari akak....

tapi sebelum nk pingat tu ...rajin2 r belatih depan umah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...