Monday, November 08, 2010

Penukaran Mood Berlaku...

Salam...
sesaje je nk update...
kepala duk berserabut dgn list2 task yg byk tak disiapkan...
ada dpt cuti smpi 4 hari...
tp ape aku wat ngn cuti tu...
rehat je memanjang...
tak tau knp...tp mmg rasa tak nk wat ape lgsg...
tp still la buat ckit2 ape yg ada dlm list tu...
cuma tak lama la...
so bila last minute baru la nk wat tu wat ni...
normal la benda ni...biasa berlaku pd org2 yg jenis tak terurus...
akibatnyer,kepala jadi serabut !! nak wat tu wat ni...
hahaha...dgn ada masalah sikit pasal persembahan tuk Muhibbah Dinner td...
adoi la...smpi kena tunggu direkter berjam-jam...nasib baik la dah biasa...haha...

tapi mood tu sume bertukar skrg...bila telinga ni mendengar lagu2 nasyid yg memuji2 Nabi Muhammad S.A.W...tgh2 rangka proposal(idea tgh xde,krna byk sgt pikir) ni terbuka lak hati nk dgr lagu2 berunsurkan rohani ni...sekalanya pasang yg jenis rancak2 je...kembali tenang semula...I like lagu Raihan & Haddad Alwi dan Sulis ->dari kecik smpi ke besar...tak berubah sikit pun...

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...