Friday, November 26, 2010

diTag oleh member...

Salam...


aaaaaaaargghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
siot tul...
kena tag drpd kawan yg diberi nama Wahida Jumaat a.k.a Wawa
adoi...kena senaraikan 30 perkara tentang diri sendiri..
aku nk senaraikan 10 pun susah la wawa...huhu..
takpe la aku cuba..

  1. Insan yang diberi nama Mohamad Aizuddin b Kamaludin
  2. Insan ni mempunyai serba serbi kekurangan dlm diri...
  3. Dia mempunyai kawan-kawan yang sgt hebat...bertuah berkenalan dgn kalian
  4. Lahir pada bulan 5...dulu ini la bulan feveret aku pasal ada byk cuti time bulan 5 ni,tp bila masuk U ni...=.=" mmg payah r nk dpt cuti
  5. anak sulung drpd 4 org adik-beradik
  6. Teringin nak ada abg n kakak...huhu ^_^
  7. suka buli adik
  8. jenis malu tak bertempat....malu nak bertanya....
  9. tak reti nak memulakan sesuatu,tp pandai menyambung bila dah ada org jd 'starter'
  10. selalunya takkan menegur org melainkan org tegur aku dulu...(bukan sombong tp segan even ngn besfren sendiri pun)
  11. cuba menjadi seorg yg se flexible mungkin....in other word,Sempoi....
  12. suka berjalan sorg2 time tgh2 malam....(wkt paling sesuai tuk aku tenangkan diri,tp tak elok tuk pompuan)
  13. suka jugak duk tempat tinggi tgk pemandangan dikala tension melanda diri...
  14. dari kecik sampai ke besar,satu menda yg tak berubah...minat kartun !! haha...Dora the Explorer pun aku layan gak,tu belum lg Blue's Clue...haha..tp naruto tetap dihati...
  15. seorg yg kuat berangan...daya imiginasi agak tinggi...
  16. teringin tuk jadi org yg expert dalam sume benda...tp konpem tu hanya angan2 je...
  17. suka akan binatang2...tak kisah la ape pun...sume nak sentuh or peluk...setakat ni nak pegang harimau !! bila la boleh ek...ular,beruang,ziraffah,kuda,rusa,kijang,gajah dah pernah..
  18. suka makan free...hehehe....(sape tak suka ni kan?)
  19. suka belajar silap mata(tp takde peluang nk tunjuk kat org pasal tgn aku ketar2...huhu..mencacatkan magic tu)
  20. menjadikan Silat tu sbg dunia aku tuk bersukan sambil2 nak kenal seni warisan melayu ni...kalu Taekwan do,simple je...
  21. Bdk2 silat ckp "Din ni macam plastik r, elastik giler" hahaha..tu diorg ckp r....bg aku benda ni normal je..korg je yg nmpk ganjil...
  22. Sakit tu best !!
  23. aku suka melompat !! haha...kalu bleh nak terbang jer....
  24. cuba tuk menjadi kawan yg terbaik tuk sume...^_^...masih mencuba....
  25. seorg yg senyap je...tp bila dah biasa...korg tau aku giler cam ne....selalunyer akan berlaku time dah tgh2 malam...kepala senang mereng time tu..(bdk2 silat selalu kena ngn aku..haha)
  26. mulut ni agak tak makan saman sikit...so mintak maaf awal2 la ek...
  27. selalunya susah nak faham ape yg dibelajar dlm kelas...huhu...
  28. saya suka subjek Ethical Hacking..tp susah nak faham n kuasai...tak sabar2 nak amek subjek tu nnt...
  29. susah nak menghafal something...
  30. last dah ni...last dah...ape yek...hurm....haaa...seorg yg biasa2 je...tak lebih drpd tu...

yeahh !!!! habis gak...wawa,ko menyeksa aku tul la....
haaa..tiba tuk aku menyeksa org lain lak...
Fain,Wan Haffiz anda kena wat ni...lama dah blog ta update tu...elok sgt r ni...
Alep Lop ko pun kena gak...haha

hurm,sape2 la yg nak buat....dipersilakan...maleh lak aku nk letak nama byk2....kang kena sumpah...hehehe...

3 celoteh:

Melodymilikqa said...

slm,
yg num 10 tuu.. i see..
same goes to me actually (:

Aizuddin said...

ape lagi iqa...
anda juga di TAGGGGGG...
huhu..
buat jgn xbuat

Melodymilikqa said...

wahhh kena pulak ye? adoii~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...