Tuesday, June 08, 2010

'Hadiah' buat sahabat kita, Faain...hahaha

Salam...
seperti bebdk MMU yg ada friend list bernama Fain Rosli dlm fb sedia maklum...
hari ni genaplah member aku seorg ni 20 tahun...
so suda menjadi amalan lak pada kami2 ni bagi 'hadiah'
so member ni pun tak ketinggalan dpt hadiah special drpd kami...
seawal 5 pg aku dh bangun tuk siap2 ke destinasi yg dituju...
sume berjalan seperti yg dirancang....
untuk makluman lanjut sila saksikan video ini :




ramuan2nya adalah....

Tepung yg dah bertukar warna,creamer hotel yg dah keras giler,serbuk uncang teh yg pun dh bertukar warna,air bertakung dlm peti air yg busuk,sedikit sabun basuh pinggan sbg pewangi..
[khas drpd aku]

Belacan + tempoyak + air sikit
[khas drpd apis]

konklusinya...hahahahahahaahahhahaha...rasakan Fain !!!!


6 celoteh:

Wan Haffiz said...

haha..best giler perfume tuh..

Aizuddin said...

tak de yg terbaik la didunia melainkan perfume kita tuh...

kalu jual bleh laku ni...

fain jd model la...

cahaya said...

Salam..
he3..
akak tengok ramuan2 pun,memang akak tabik spring dulu dah.. :P
Em,
bau tempoyak tu menyelerakan tak ? :D

Aizuddin said...

wsalam...
hehehe...
bukan setakat menyelerakan...
sedap hingga menjilat jari...
mane2 fain pergi mesti ada bau belacan + tempoyak...

hahahaha!!

.: F@!n :. said...

korang tau tak habis masuk perfume korg tu di liang2 roma pipi ku...seharian aku migrain bau tu...uhuhuh

Wan Haffiz said...

ade yg nk order perfume tempoyak tak??..ade stok agi ne..mmg baunyer x kn lapuk dek zaman, x lekang dek panas..huahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...