Monday, June 07, 2010

Evolve

Salam....

huhuhu...sekarang bermula la tahun terbaru utk aku dan rakan2....
bak kata semua,welcome GAMMA year,bye bye BETA year....
bermula la satu tahun yg lebih mencabar drpd dulu....kalu dulu aku dah rasa beta ni seksa...
agaknya mcm mane la yek Gamma ni...excited jugak nak tempuh...
hari ni dah mula kelas,wah satu lagi subjek 60% coursework....susah tu...
tp ape2 pun satu permulaan kelas yg best...mane taknyer otak dah rasa fully ringan....dah takde nk fikir ape2 lagi...tanggungjawab dibahu semakin ringan...alhamdulilah..lepas ni boleh la aku lebih fokus...Insya Allah...aku perlu berevolusi sekarang..huhu

blogger-emoticon.blogspot.com

sebentar tadi selesai suda Presiden Council Meeting 5...maybe meeting last tuk aku...aku ajak sekali Presiden baru sekali dalam meeting ni...kasi dia nmpk suasana baru....dia dah la jarang bergaul ngn kelab2 lain...kasi dia kenal muka2 ckit...plus,dlm meeting tu dah ramai hicom2 baru..sume kebykannya dah wat Pemilihan baru dah...rasa seronok la meeting kali ni pasal dpt jumpa balik muka rakan2 yg pernah berkerjasama dulu..ada yg naik jadi presiden dah pun...tahniah...agenda yg dibincangkan ,macam biasa r awal2 bulan ni mesti ada registration club...so ada briefing pasal benda2 ni la...alert la kawan2, minggu depan dah buka booth dah...so leh la fikir2 nak masuk kelab ape...Fain,Apih,Aleep...aku cdg kat korg satu kelab ni kalu nk gi jalan2...hahaha..nnt daftar..keh3...

blogger-emoticon.blogspot.com

utk Hicom baru selamat bekerja belaka....bagus,aku dgr dah start buat keje...baguih2...harap2 anda semua dpt buat lebih baik drpd aku.....kepada New Pres...haha...semlm siap jumpa aku lagi minta penerangan...aku ajar ape yg aku tau..smpi 3 pagi duk cok cet cok cet huhuhu...akhirnya puas hati jugak kamu yek....yg ni baru sikit lagi Sham....jgn serabut2 lagi...spare tuk masalah2 akan dtg...ape2 pun aku sedia membantu ape yg aku mampu...ALL THE BEST to all....


blogger-emoticon.blogspot.com

p/s: setelah setahun berlalu...blog aku juga mengalami pertukaran armor(mcm digimon)...ACID RAIN bertukarrrr..... BUBBLE !!!
blog ni suda pun berevolusi...!!
boleh komen...hihih...mane better ^_^

5 celoteh:

~si penguin~ said...

cayalah uddin,rajen benor..berwajah baru tuk blog sempena kehidupan baru ni ek?:P
kak ada dh bubye gamma,hai hai delta!
all the best ka utk uddin dan rakan2..

p/s: lagu tu yg menghangatkn suasana!!~ hoyeah!!!~

Aizuddin said...

huhuhu...
thanks..
all the best gok tuk kak ada...
jgn lupo...suit ngn suasana baru ni..

p/s: lagu mmg best...hihi

Wan Haffiz said...

kelab gapo tu din ?? huahua

Aizuddin said...

kelab tourism..!!

nok gi jalan dpt pakej ckit kalu jd ahli dio...huhuhu

Wan Haffiz said...

haha..baguih2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...