Tuesday, January 19, 2010

Semester 3..

Salam....
semalam bermulalah dunia baru tuk Sem 3 ni...
kelas pun dah bermula...nampak gayanya bertambah sukar la kali ni...
huh~~
semalam,result tuk SEM 2 telah pun keluar secara rasminya....
ape yg boleh dikata bila tgk result ialah...alhamdulilah....
ada peningkatan...keyakinan tu bertambah sikit....tapi nak dapat tu mmg sakit jgk la strugglenya...apa2 pun bersyukur la seadanya....
bagi yg kat luar sana pencapaian anda tak memberangsangkan pasti anda akan down utk 2-3 minggu ni..tapi amek masa....cari mana silap...dan pasang la strategi sendiri bagi ada peningkatan tuk akan datang...Insya Allah...mmg lumrah turun naik kehidupan seseorang...
dan bagi result dah OK,
masih banyak lagi nak dikejar....teruskan berlari...

buat masa ni baru satu subjek yg dah di'expose' kepada aku....Machine arhitecture....memang ambil masa nak faham....sume pasal proses hardware komputer...ni baru basic...macam mane la yg chapter belakang2 tu yek....hurmm...

masih ada 4 lagi subjek tuk di'expose'...harap2 sem ni lebih gigih n kosisten r....nak cuba kurangkan mane yg tak penting[tapi last2 yg tak penting tu lak yg lebih2]....adoi...
kena pandai bahagi masa tuk sem ni[tapi last2 kena jugak stay up wat tu wat ni]..adoi...
ni la azam tiap2 awal sem...benda sama je...tapi mmg susah nk lari dari benda2 ni...mesti jadi jgk...
tapi kekadang bagus jugak...dapat push minda kita sikit..tapi jangan lebih2 lak..tak pasal2 dapat penyakit sebab utamanya STRESS...huhuhu

takde ape nak cakap...moga2 yang lain bahagia walaupun dimana anda berada....fuiii...ayat....
TILL THEN,SEE YAA


p/s: pada yg nk test JPJ tu...buat memolek...ingat ape yg dah diajar...hahaha...semlm smpi tgh malam ajar driving...kira bernasib baik r org tu..ada org nak ajar tanpa bayaran..aku dulu nk kena tambah duit baru r dpt belajar lebih...hahahah...

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...