Sunday, January 03, 2010

Ronda2 Temerloh

Salam...

huhuhu...hari ini aku luangkan masa tuk gi jalan2 keliling bandar Temerloh-Mentakab...
maklum la...sudah lama tak bersiar-siar kat bandar....dah banyak yg berubah...sudah semakin byk kedai2...nampak la yg Temerloh ni sedang nak berevolusi sikit2....

kali ni berjalan-jalan ngn kawan aku yg sejak dari tadika lagi...tak dapat dipisahkan huhuhu...tiap2 kali cuti mesti la kan...jumpa2...lepak2 sikit...borak2..gelak2 besar...kalu dengar bunyi org gelak2 kuat kat taman aku tu...haaaa...mmg kami r tu.....melawak je memanjang....banyak yg diceritakan sepanjang gi jalan2...mmg dah lama tak jumpa....mcm aku, cuti sem je r baru balik...diorg pun cuti tak sama ngn MMU...nasib baik kali ni sama....boleh r luangkan masa bersama walaupun esok diorg dah start kuliah...hurmmm....malang tul...sume kwn2 time MRSM pun dah start kuliah...nak wat reunion? mmg hampeh r....susah tul nak berjumpa...harap2 dapat jumpa satu hari nnt...

gi jejalan tempat2 selalu gi waktu kecik2 dulu....macam tempat tuition,tempat makan waktu rehat tuition..hahah....gi kat Bandar lama n juga bandar baru....mengingatkan aku nostalgia2 dulu....waktu mude2...hahaha....

sikit je update kali ni....harap2 leh r jejalan lagi...selamat menjalani Sem baru kepada kawan2 aku (^_^)....

2 celoteh:

Afifah said...

tau takper... cuti mmu ni mmg pelik sikit...
*like* this post...

Aizuddin said...

hahaha...dah tiru FB dah gayanyer...
ada like2 lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...