Saturday, February 04, 2012

Extra penat !

Salam...

sekadar update sikit...
hari super duper extra penat !!!
mane taknya...
2x pergi swimming...
1st gi sesi pagi di Pusat Akuatik kat Stadium Hang Jebat...
duk main air selama 2 jam kat situ...
bantai makan lak kenyang2 kat Kedai Hajah Rahmah kat Bukit Katil
kedai ni popular r kat Melaka ni...
makanan pun byk...

selesai makan...otw balik tu..
tetbe la kuar statement "so,ptg ni takde projek dah ke?"
"xde la,sekdr cadang, sesi ptg ada lagi.."
*dialog yg diubah tp still point dia tu ada...
statement member aku ni membuatkan yg dlm keta sume excited semula...
hahaha!
sbb Pusat Akuatik ni buka tuk public pukul 9.00pg - 12.00 tgh hari,2.00ptg - 4.00ptg & 6.00ptg - 8.00mlm..
so pagi kami dh gi...tetbe lak kuar cdgn tuk gi petg la...haha
mcm2...
so kami balik tido..tuk recover tenaga la kononnya...

ptg tu shot balik ke Pusat Akuatik~~ hahaha
siap abg kaunter tu tyer lg.."td bukan dah dtg ke pg??"
haha..abg tu dh kenal kami ni..tiap2 minggu pegi...
tp ape2 pun puas hati la main air kali ni...
minggu ni saje dh 2x pegi ...1st ari selasa and ari ni~~

haha...xtau la addict dgn main air ni...
dulu sbb xreti berenang sgt..takut tempat dalam..
so,suam2 kuku je minat nyer..tp sejak dah boleh hasil usaha gigih tiap2 minggu gi sepjg sem ni..
dah boleh !! ^_^...so seronok r main air...duk terjun sana,diving sini,breast stroke sana, back stroke sini...
terjun sampai tsunami gelombang melanda pun ada...mane taknye kalu perut dulu terjah air...
mmg sakit r...

nmpk gayanya ni la last tuk kami...
sebelum ni selalu ber-4...
tp lepas ni x dah la...2 org drpd ahli dh praktikal...
so...akan rasa kehilangan disitu...
hurm~~

I love swimming~~~

0 celoteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...